BLACK EAGLE5 Kardeşim sen de karakartalımız gibi çoştun bir kere çifte kupa heyecanıyla yine süper döktürmüşsün ellerine sağlık kardeşim
yavuss ya kaç ay oldu galatasaray home formasını yapıcaksın diye bekliyorum hala.. bi zahmet gökhanka yaparsan memnun olurum...
BLACK EAGLE5 Arkadaşım forumu iyice incelersen galatasarayın bütün formaları ve minikitleri Gökhanka tarafından yapılmıştır.Lütfen araştırmadan konuşmayalım...
yavuss black eagle5 tüm sayfalara tek tek baktım gs'nin sadece turuncu ve 3çubuklu forması var.... bana metin oktay parçalı lazım onu arıyorum.. madem biliosun sayfa sayısı sölermsin... :l
BLACK EAGLE5 GS 2009 FORMALARI (Formaların yapımı tamamen kaliteli forma yapımcısı olan GÖKHANKA'ya ait olup istek üzerine yardımcı olmak için eklenmiştir.)
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 53.Sayfada Beşiktaş Kaleci forması vardır. 53 değil 54 te var abi :D
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 Kanka sen öyle diyorsan öyle olsun ama 54.sayfada ben göremedim :D ben silinmiş mesajları da görebildiğim için onlar da yer kaplıyo sayfa olarak ve bende o yüzden 54 olarak gözüküyor demek ki :D
ugurcan35 gökhan arkadaşım rica etsemde şu ingiltere alt liginden Port Vale'nin iç ve dış sahala formalarını o güzel el emeğinle yapıp buraya koyabilirmisin? ilgine teşekkürler...