venomX ellerin dert görmesin minikitler muhteşem. gökhan abi galatasaray'ın formalarını tamamlasan güzel olur derim:)
lafel2 abi diyarbakırspor formasını düzfün yapmamasın oyuna ekledimgögüs kısmı kalca tarfına gelmis olmamıs abi nolur düzgün bir tane koy ellerinden öperim
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: lafel2 abi diyarbakırspor formasını düzfün yapmamasın oyuna ekledimgögüs kısmı kalca tarfına gelmis olmamıs abi nolur düzgün bir tane koy ellerinden öperim sen bu formaları fifa 08 e yükledin heralde 09 a yüklediysen herhangi bir problem yok. öyle gözükmesinin sebebi fifa 08 de forma boyutları 512x512 iken fifa 09 da 512x1024 yani aşağı doğru uzatılmış formalar bu durumda göğüs kısmı kalça tarafına gelmiş olabilir ;)
lafel2 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: lafel2 abi diyarbakırspor formasını düzfün yapmamasın oyuna ekledimgögüs kısmı kalca tarfına gelmis olmamıs abi nolur düzgün bir tane koy ellerinden öperim sen bu formaları fifa 08 e yükledin heralde 09 a yüklediysen herhangi bir problem yok. öyle gözükmesinin sebebi fifa 08 de forma boyutları 512x512 iken fifa 09 da 512x1024 yani aşağı doğru uzatılmış formalar bu durumda göğüs kısmı kalça tarafına gelmiş olabilir ;) saol abicim yardım ettigin için ama senden bir istegim daha olcak abi bana fifa 07 inin diyarbakırspor formasını yapabilirmisin abi nolur abi sevgiler saygılar abi
girax 47 sayfanın 47 sine de baktım müthişsin sen bu işten çok kolay para kazanabilirsin :D gerçekten o elektrik faturasını boşuna mı ödüyorsun aklını kullan biraz yanlış anlama ama sende yetenek var kullan bunu :D
Inanc58 Usta senden bir ricam olacak. konuda hangi takımın forması nerde, bulmakta zorluk yaşanıyor. konuyu tarayıp hangi takımın forması kaçıncı sayfada ise bulup liste yapalım. sende ilk sayfadaki konunun açılış mesajına ekleyip güncellersin. böylece konuda daha rahat geziniriz. tabi istersen.
uA_Hell çok teşekkürler emeginize sağlık. Ben formayı yükledim creation masterden, sonra oyuna girdim formayı bulamadım ne yapmam gerekiyor ? fan shop'a falanda baktım.
sonbaron61 Kardeşim. Benim emeğine eline koluna sağlık diyeceğim kardeşim. Yahu tek linkte ver şunları. Bak o kadar kardeşler minnetci ricacı olmuşlar. Hadi bizi kırma emi.
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: sonbaron61 Kardeşim. Benim emeğine eline koluna sağlık diyeceğim kardeşim. Yahu tek linkte ver şunları. Bak o kadar kardeşler minnetci ricacı olmuşlar. Hadi bizi kırma emi. bankasya formalarını tek linkte verdim zaten minikitleriyle beraber.dosya merkezimizden ulaşabilirsiniz. TSL deki tüm takımları tamamlamadığımdan ötürü şu an için tek link yapmadım tamamladığım takdirde onu da tek link şeklinde yayınlayacağım ;)
venomX **ya gezin 48 sayfanın hepsini zormu geliyor tek tek yükleyin hem sıkılmassınız zevkli geçer :) ;) **
buraki95 **Gökhan Abi Çok Sağol Fakat Ben de CM 09 Çalışmıyor Hakem Formalarını ve Fontları Başka Programla Yükleyemez miyim ? **
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 ya gezin 48 sayfanın hepsini zormu geliyor tek tek yükleyin hem sıkılmassınız zevkli geçer :) ;) zor gelmesi değil ama herkesin seninki kadar vakti olmayabilir.