ck. normalde yama falan yüklemeyi sevmiyorum. ama gökhanın çalışmaları gerçekten iyi.. bu formaları oyuna atıyorum. şöyle bir sorun var galatasarayın forma fontu fenerde çıkabiliyor. ne kadar düzeltirsem düzeltiyim hepsi birbirine girdi.. fenerin fontu cimbomda, cimbomunki beşiktaşta. :D.. bu neden oluyor? cm 09 kullanıyorum.
BLACK EAGLE5 Kanka ellerine sağlık yine her zamnki kaliteni konuşturmuşsun ellerine sğlık kartalım bu formanın minikitinide yaparsın artık değil mi ;)
ck. Orjinal Mesajı Yazan: ck. bu formaları oyuna atıyorum. şöyle bir sorun var galatasarayın forma fontu fenerde çıkabiliyor. ne kadar düzeltirsem düzeltiyim hepsi birbirine girdi.. fenerin fontu cimbomda, cimbomunki beşiktaşta. bu neden oluyor? cm 09 kullanıyorum. yuh ya hiç mi görmüyorsunuz? illa kaba şekilde konuşup dikkat mi çekmek gerekiyor bir cevap almak için... wtf!
15Baros Orjinal Mesajı Yazan: Kadir Tolga ellerine sağlık ayrıca senin fifa 09 forma konundaki 24. sayfada fontlar var 3 büyükler onları fifa 08 için ayarlarmısın
Man_Tevez Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka FIFA 09 TS Yeni Parçalı Forma made by gokhanka Süper olmus da. Yaptığın Bank Asya formalarını sitemde yayınlayabilirmiyim....
BLACK EAGLE5 Kanka ellerine sağlık yine karizmanı ve kaliteni konuşturmuşsun TÜRKİYE'mizin formaları mükemmel olmuş ;)
Man_Tevez Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka FIFA 09 TÜRKİYE Formaları made by gokhanka Tmm süperde sitemde yayınlayabilirmiyim..
desertfox gokhanka kardeş süpersin minikitler çok güzel ellerine sağlık ts parçalı da mükemmel minikitini de koyacak mısın?
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: desertfox gokhanka kardeş süpersin minikitler çok güzel ellerine sağlık ts parçalı da mükemmel minikitini de koyacak mısın?
desertfox Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: desertfox gokhanka kardeş süpersin minikitler çok güzel ellerine sağlık ts parçalı da mükemmel minikitini de koyacak mısın? cok saol heralde bu işte üstüne yok:D
sonbaron61 Kardeş trabzonun turuncu forma ve minikiti yapamaz mısın? :) İstek yok ama istemeden nasıl isteyeyim? Benim şimdiden bi yüzüm kara:)