gokhanka Öncelikle yeni konumun başta kendim olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum. Umarım geçen seneki başarımı bu sene bu konuda sizlerin huzurunda tekrar gösteririm. İlk olarak FIFA 09 Demo da bulunan formaları koyarak işe başlıyorum. Yeni sezon forma açılışı çok kısa bir süre içerisinde sizlerle olacak. Demodaki formaları bir örnek teşkil etmesi, formalar hakkında herkesin bir fikir sahibi olması için koyuyorum. Formaları ben yapmadım belirtmiş olayım ancak bundan sonraki formalar kendi formalarım olacaktır...
MacTavish Sağol Gökhan artık sadece çizim yapacağız kırışıklık için kalıp işi tarihe karıştı bu güzel oldu..
Sonkec **Yine başlamışsın abi bi Fifa 08'deki gibi bu sene galiba bu sene forma yapımıda kolay olacak yeni formalarını bekliyoruz şimdiden başarılar...**
gokhanka arkadaşlar yeni birşey keşfettim fifa 08 deki formaların templatelerini silip düz bir şekilde fifa 09 a yükledim ve sonuç olumlu. yani yeni forma yapmayla uğraşmayacağım templateleri silmem yeterli ;)
ferdikoprulu Böyle daha iyi evet..Düz yaparak oyunda kırışık oluyor sonunda yaptı EA bunu artık bende Forma yapmaya başlayayım =)
Mustang.Q7_ **gökhan abi ilkönce yeni formaların ve yeni konun vatana millete SCN'a hayırlı olsun:)** **Ben tam anlayamadım formalar kırışıksız yapsak bile oyunda kendisi kırışacak değilmi?:confused: **