Orjinal Mesajı Yazan: dark_road
Arkadaşım sende fazla abartmışsın,
Fifacıların Fifa 09'u eleştirmesi Pes'çileri sevindirdi sanırım, arkadaşlar öncelik Pes'i Fifa'nın PS3 versiyonu ile karşılaştırmanız bile mantıksız, PS3 forumlarını inceleyin isterseniz. Gerçek şuki Fifa PS3'te devrim yaratmıştır. Ve bu çoğu Pes oynayan kişiler tarafından kabul eilmiştir. Ve ben size diyorumki Biz Fifacılar oyunumuzu eleştiririz ama Pes'e geçmek için değil daha iyi olması için. Arkadaş Fifa 09 ile Pes06'yı karşılaştırıyor? bu gerçekten komik bişey. Madem öyle siz pesden neden daha fazlasını bekliyorsunuz? Fifa09 ile kıyas bile kabul etmiyorsa çıkacak oyun dünyada devrim yaratacaktır :) ve kullanıcıların bu oyun hakkında tek bir şikayeti bile olmayacaktır, Umarım.
Konu Fifa 09 ve izlenimlerimiz ise burada Fifa'dan bahsedelim.
Ben 09 da çok gelişme olmadığını tekrarlıyorum,değişen şeyler arkadaşların dediği gibi,menü,BA Pro,grafikler biraz fazla parlamış (mat olması gerkirdi),bu kadar değişen başkada bişey yok. Topu aldığın gibi kaleye yine gidiyorsun,herife dokununca yine foul çalıyor, hakem bayrağı ne zaman kaldırıyor? oyuna giriş herşeyi ile aynı, diziliş grafiği değişmiş, kaleci yine salak topu bir türlü tutamıyor,(kaleciler raket gibi topun kalecide kaldığını 07 den bu yana görmedim, ortadan atılıp da gol olmayanlar hariç:) )
Biz pc kullanıcıları olarak en iyisini hak ediyoruz. Oyun bu kalitede pc'ye yetiyorsa diğer firmalar aptalmı? demeden geri kalamıyorum :) Far Cry ilk oyunu 2002 de çıkardı sanırım, ve o zamanın oyunun bile şimdi yeni yeni oynayabiliyoruz, 2 yıldır bu grafikleri kaldıracak kartlar çıkmaya başladı. Ben Ceysis'i full grafikte 2 defa bitirdim ve hiçbir takılma yaşamadım :) inanın Ps3'e çıkan Fifa Pc'ye çıksa adım gibi eminimki çok çok rahat full detayda oynayabiliriz.
Bazı arkadaşlar demiş, herkeste güçlü Pc yok, Herkeste Ps3'de yok? ama Pc'de detayları düşürebilir o şekildede oyanayabilirsiniz.
Herkese iyi eğleneceler.