Orjinal Mesajı Yazan: Neo
Aydın'ı niye yazmadın. Bugün çok iyiydi bence. Biçilmeseydi devamlı dahada iyi olurdu tabi. Bir not bu arada Meira devamlı ileri çıktı bu maçta gayetde başarılıydı bana göre. Mehmet Topal ın yaptığı görevi yaptı bir bakıma. Benim fikrime göre Arda ile Kewell maç içinde değişmeli oynamalı solda. Aydın sağda oynamalı.
Aydın fiziksel olarak zayıf kalıyor.Arda isteksiz gibi bu aralar.Kewell sola çekilip sağa aydın'da geçebilir aslında..
Pozisyon üretmek istiyorsak beğenmesekde Lincoln forvet arkasında kesinlikle oynamalı.
maçın geniş özetini izleyip geldim ntv'de
-ömer hayatınının maçını oynamış.Her topa gözünün alıp almamasına bakmadan jaguar yutmuşçaşına atlamış.
-aydın defalarca ama defalarca hunharca biçilmiş yalçın ayhan tarafından,6 tane sarı görmesi gerekirken sadece 2 tane görmüş kendileri
-baroş iki tane güzel pozisyonda iyi vuruşlar yapmış ümit dinlendirilmeli biraz,oyundan çıkarkende laubali tavırlar içinde kaptanlık bile alınmalı böyle giderse Linderoth,Arda olmalı takımın kaptanları
-orta sahanın ortası han gibi tobbias yerine dönmeli sağ bekte nonda bile oynasın razıyım.
-Hasan şaş'a ilk yarı bir dirsek var kasıtlı geliyor hasanın yüzünü patlatmaya oyuncu direk kırmızı kart kaçarı yok.
-Servet'i bir pozisyonda Yalçın neredeyse formasını kafasından çıkartıncaya kadar formasından çekiyor ama penaltı hemde kabak gibi penaltı olmasına rağmen es geçiyor
-ofsayt diye sayılmayan gollerin ikisi de kesin ofsayt.
-de sanctics acaip hırslı takımı ateşlemeye çalışması hoşuma gitti.Mondragon'un takımı ateşleyici mimikleri geldi gözümün önüne.
Yarın daha detaylı izleyip tekrardan bir değerlendirme yazarım..