ThePunisheR_26 baros sonunda girdi oyuna,ümit çıktı. ya ömer çatkıç evrim falan mı geçirdi ki böyle her topu çıkarıyor.
enough fener yenildi bugün cimbom da yenilsin yarın bjk ve ts berabere kalsın tribünde kavga çıksın birbirlerini dövsünler sahaya girsinler hakemi dövsünler :D:D:D avrupa maçları dışında 4 büyükleri sevmiyoruz :)
adu Orjinal Mesajı Yazan: enough fener yenildi bugün cimbom da yenilsin yarın bjk ve ts berabere kalsın tribünde kavga çıksın birbirlerini dövsünler sahaya girsinler hakemi dövsünler :D:D:D avrupa maçları dışında 4 büyükleri sevmiyoruz :) Türk futbolundan uzak dur, hepimiz için en hayırlısı olur.
enough ben kötü birşey demedim şaka dedim çok da takılacak birşey değil. sonuçta bu futbol spor olduğu kadar da eğlence. birbirimize takılamayacaksak kırmadan ne anlamı var ?
adu Orjinal Mesajı Yazan: enough ben kötü birşey demedim şaka dedim çok da takılacak birşey değil. sonuçta bu futbol spor olduğu kadar da eğlence. birbirimize takılamayacaksak kırmadan ne anlamı var ? Sana eğlenme diyen yok zaten, ama yazdığın şeyler baya çocukça. Çok şükür Ayhan çıktı. Bakalım Lincoln sonradan girince ne yapacak.
enough başlık altında ikili polemiğe girmek istemiyorum ama istediğim yorumu yaparım kurallar çerçevesinde... sana soracak değilim ;)
ThePunisheR_26 off 72.dakika oldu ya... aydın' full indiriyolar ya -top aydında,aydın yerde hakem faulu verdi-... lincoln kaçırdı,yine ömer yine ömer..neymiş bu ya buffon filan mı var ömerin vücudunda?
adu Orjinal Mesajı Yazan: enough başlık altında ikili polemiğe girmek istemiyorum ama istediğim yorumu yaparım kurallar çerçevesinde... sana soracak değilim ;) Hey Allah'ım ya zorla olay çıkarmaya çalışma. Kapatalım bu konuyu, sende istediğin gibi eğlen. Kewell'ı çıkardı ya bu adam gerçekten kenardan oyuna müdahale edemiyor.
Neo Sonunda kırmızıyı yedi Yalçın. Bu kadar sert faul olurmu ya. Allah belanızı versin diyecem olmayacak.
adu Kazanamadık. Söylenecek pek bir şey yok Ömer'i tebrik ediyorum, bazı oyuncularımızı ve **özellikle Skibbe'yi ** kınıyorum.