D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: BoysOfHell_41 Torres sakatlığı kötü olmuş ama yerini doldurabilirsin kadronu çok genişlettin çünkü Evet. Ryan Babel'i forvete çekip, Farfan'ında solda oynatmayı düşünüyorum. Eğer verim alamazsam Kuyt'ı forvete koyacağım.
D.V.S 7 Sunderland: 0 - Liverpool: 3 Reading: 0 - Liverpool: 1 İyi gidiyoruz. 8 resmi maçta toplam 20 gol attık ve sadece 1 gol yedik.:)
crdsa Evet iyi gidiyorsun, yalnız Reading maçı biraz zorlu geçmiş gibi :o veya eski takımının üstüne fazla gitmek istemedin :p
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: qkhAn23 İyi gidiyorsun.Başarılar.. Teşekkürler... Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Evet iyi gidiyorsun, yalnız Reading maçı biraz zorlu geçmiş gibi :o veya eski takımının üstüne fazla gitmek istemedin :p Sorma ya.:) Torres olmayınca takım piskolojik bunalıma girdi.:p Tedaviye başladım, düzelecek inşallah.:p:D Orjinal Mesajı Yazan: Wenger Maçlar iyi gidiyor.Rafinha çok faydalı olacaktır.ŞL grubundan da rahat çıkarsın. Yorumun için teşekkürler.
D.V.S 7 Kariyer kısa bir aradan sonra devam ediyor. Liverpool: 2 - Lazio: 1 Maça iyi başladık, iyide gidiyorduk babam baskın yapınca tatile gitmek zorunda kaldım.:p:D 2-1 yenmişiz. İstatistiklere göre zor bir maç olmuş.
D.V.S 7 Arkadaşlar bu sıralar yoğunum biraz. Oynadığım son iki maç: Man City: 0 - Liverpool: 2 League Cup 3. Tur Maçı Liverpool: 3 - Birmingham: 0
D.V.S 7 Arkadaşlar bazı sorunlar nedeniyle kariyere devam edemeyeceğim. Konun kilitlenmesini rica ediyorum...