KeBaPeR Semih Şentürk, Arda Turan, Gökhan İnler, Ered Derdiyok. Bu oyuncuları Beşiktaş'a almayı düşünüyorum. Umarım Beşiktaş'ın finansı bu sene daha düzgün olur.
eray94 wijnaldum onu arsenal e almak iyi iş olur.bide defans a ricards, rajkovic, rafinha veya marcelo, ratinha veya borre alırsanız bide saglam bi kaleci iyi bi taktikle 2 yıl sampiyonluk garanti olur
WolborQ ilk olarak fm 2009 a trabzonspor ile başlamak istiyorum,transferler yapılmış olabilir fakat , yattara eğer yoksa oyunda ,ii bir transfer bütcemde olacağını sanıyorum iyi bir sağ kanat alırım,oyundaki genç yetenekleri bilmedğim için bir şey söliyemiyorum :D ama sağ kanat alacağım kesin
mustang_17 Orjinal Mesajı Yazan: Sonkec David Villa,Sergio Agüero:cool: aynen bende belki yanina birde torres
Curcuna Gianluigi Buffon, Patrice Evra, Sergio Ramos, John Terry, Daniel Alves, Andrea Pirlo, Lionel Messi, Leite Kaka, Cristiano Ronaldo, Robson de Souza Robinho, Zlatan İbrahimoviç v.b :P
darkman85 neves ve breno süperler.. özellikle thiago neves.. canlı olarak gerçek hayatta da izledim.yaşı ufak ama mütiş tekniği var..niye bizim yöneticiler böylelerini bulmaz.bi de bence türk takımlarına bu oyundan her sene liste göndermek lazım.iyi oyuncu listesi mevkileri ile birlikte seçip alsınlar.bence kendi yaptıkları transfer politikasından çok daha iyi olur. :)
Forza Karakartal beşiktaşla başlarım.eğer çok çok gerekli olursa bir defans alırım çünkü gökhan zan,ali tandoğan,i.üzülmez gibi oyuncuları(tunada olabilir) göndercem.yerinede gelen parayla drlc alıcam (inşallah:D)