LA Liga 13. Hafta Karşılaşması
Ligde 18. sırada olan Rayo bize rakip olamadı ve agır yenilgiyi tattı..

Şampiyonlar Ligi
Lyon'dan daha çok şut çektik ama hepsi boş şutlardı Lyon çok daha iyi oynadı ve maçı kazandı..

LA Liga 14. Hafta Karşılaşması
Geçen sezonu 3. olarak bitiren ve bu sezonda 5. sırada bulunan Betis deplasmanında alınan 3 puan çok önemliydi bizim için . Maçın 60. dakikasına kadar bize karşı pek bi varlık gösteremeyen Betis son yarım saat çok etkili oldu ama maçı kazanmasını bildik

LA Liga 15. Hafta Karşılaşması
Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden biri olan Barcelona'yı Mestalla'da dağıttık..Birşeyler yapmak istesede Barcelona takımımız buna izin vermedi ve farklı bir skorla Barcelona'yı evine gönderdi..

Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçımız..
Mor menekşeler grupta 2 puanla sonuncu sıradaydı ve 3. sıradaki Feyenord'un 2 puan arkasındaydı bizi yenerlerse Feyenord'un yenilmesini bekliyeceklerdi ve ben kadromu yedek ağırlıklı olarak sahaya sürdüm geçen sezondan beri hiç görev vermediğim Canizares'i kaleye aldım ve penaltı kurtardı:) kısacası Fiorentina yensin diye elimden geleni yaptım ama olmadı Fiorentina'ya ligde başarılar:)

LA Liga 16. Hafta Karşılaşması
zor bir karşılaşma oldu zevkli bir maçtı 90. dakikada golü yiyince aha dedim 3 puan gitti ama anında Silva sahneye çıktı. Silva gibi oyuncunuz varsa 3 puan garantidir:)

LA Liga 17. Hafta Karşılaşması
Arada bi böyle puan kayıpları yaşıyoruz..

Şampiyonlar Liginde eşleşmeler belli oldu ve rakibimiz Juventus

Juventus geçen sene Seria'yı 4. sırada tamamlamış.Bu sezon ise 16 maçta 6 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor.Şampiyonlar liginde isi F grubunu Liverpool'un ardından 12 puanla 2 olarak bitirmiştir.