Heisenberg İlginç birşey gibi geldi bana oyuncumuz Villa Avrupa'da en çok gol atan oyuncu ama Hakan Şükür'e çok şaşırdım:)
AmAstasiA Hakan Şükür olayı bendede olmuştu:) Nede olsa gelmiş geçmiş en iyi golculerden biri...:D Bu arada dikkat ettimde Vİlla'nın değeri ne kadar artmış öle:D
sin01 Tebrikler.Bol gollü bi şampiyonluk olmuş.Vede çok az gol yemişsin.Eminim şampiyonlar ligindede başarı elde edeceksin.Seneye kupaları silip süpürürsün,eger bi aksilik olmazsa.Kariyerini takip etmeye devam edicem.
Venom **Villa'nın değeri amma artmış be; şaşırdım... Marek Hamsik de o MC bölgesi için alternatif olabilir..**
Pierre Van Hooijdonk Tebrikler Ahmet transferler süper, özelliklede Veloso çok sevdiğim bir oyuncudur. Başarılar..
AmAstasiA Tebrikler güzel transfer Veloso vede Arda'yı alıcağını biliyordum ama Owen yerine Robinhoyu alsaydın keşke neyse Owen'da kötü adam değil:)
yasinmutti geçen sezonki şampiyonluk için tebrik ediyorum,bu sezonda güzel transferler yapmışsın.Başarılar:)
MCeNK Bu sezon yeni transferlerle ŞL kupasının en büyük adaylarından biri olacağına inanıyorum..Başarıların devamını dilerim..
AmAstasiA Ahmet zahmet olmassa Arda,Veloso,Owen,Pander vede Alexis'in profillerini koyabilirmisin merk ettimde:)