erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: erdembjk Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Bart Simpson Rapidshare a mi upload ediyorsun? Evet Türkçe yama yok ve ayrıca bjk lı olduğum için fener futbolcularını görmek istemem menüde.Keşke böyle yapmasaydın.Türkçe yama ve menü şekli daha farklı olsaydı indirirdim. Verdiğin cevabın alıntıyla alakası yok ne alaka.Neyse arkadaşım oyuntürkçe sadece menü ingilizce.Eğer fazla talep olursa fener menünün yanında bi de tarafsız menü resmi koyarım isteyen istediğini indirir Alıntıyı yanlışlıkla yaptım ve onu düzelttim.Türkçe yama varsa iyi bence şöyle güzel yabancı takım ve futbolculardan oluşan menü yaparsan çok iyi olur.O zaman bu güzel çalışmayı indirebilirim.
SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: erdembjk Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Bart Simpson Rapidshare a mi upload ediyorsun? Evet Türkçe yama yok ve ayrıca bjk lı olduğum için fener futbolcularını görmek istemem menüde.Keşke böyle yapmasaydın.Türkçe yama ve menü şekli daha farklı olsaydı indirirdim. Verdiğin cevabın alıntıyla alakası yok ne alaka.Neyse arkadaşım oyuntürkçe sadece menü ingilizce.Eğer fazla talep olursa fener menünün yanında bi de tarafsız menü resmi koyarım isteyen istediğini indirir Alıntıyı yanlışlıkla yaptım ve onu düzelttim.Türkçe yama varsa iyi bence şöyle güzel yabancı takım ve futbolculardan oluşan menü yaparsan çok iyi olur.O zaman bu güzel çalışmayı indirebilirim. Merak etme kardeş ayriyeten isteyenler için ronaldinho menü de var mert abinin yapmış olduğu.Resim ilk sayfada
sercangs06 Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: sercangs06 indirmem Menüden dolayı mı? tabii ondan hem ben şimdi zombie alinin yamasını bekliom onu indircem kotam o kadar fazla deil
SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: sercangs06 Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sercangs06 indirmem Menüden dolayı mı? tabii ondan hem ben şimdi zombie alinin yamasını bekliom onu indircem kotam o kadar fazla deil Menü işini hallettim kardeş istiyosan ronaldinho menü var.Hangi yamayı indirceğini sen bilirsin belki de onlarda eksik olan birşey bende vardır.
erdembjk Ronaldinhho nun yer aldığı menü güzel ama o da eski barça formasıyla.Keşke güncel bir menü yapsaydın.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Tmm kardeş değiştirdim :) talented dostumuzun türkiye menüsü SS koysaydın iyi olurdu.Çünkü merak ettim.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Koydum oyunda ayrıca 4 adet türkiye resmi daha var edit bölümü fln Güzel de bu sefer ana menüde bir tek Tuncay var.Şöyle takım halinde poz olsa ana menüde süper olacak.Bu arada seni de böyle biraz uğraştırdım.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: SpUrS22 Takım halinde de var oyuna girerken çıkıyor İyi güzel o zaman sağol.
ayberk228 hadi hayırlısı yarın ola hayır ola.ama güzel bir çalışmaya benziyo.Formalar yeni,faceler güncel.şimdiden emeğine sağlık
Rebel_Justice Orjinal Mesajı Yazan: ayberk228 hadi hayırlısı yarın ola hayır ola.ama güzel bir çalışmaya benziyo.Formalar yeni,faceler güncel.şimdiden emeğine sağlık kardeşim ztn dün arkadaş demişti yrn çıkıcak die bugun çıkması lazım;)
ayberk228 Orjinal Mesajı Yazan: asil_34 Orjinal Mesajı Yazan: ayberk228 hadi hayırlısı yarın ola hayır ola.ama güzel bir çalışmaya benziyo.Formalar yeni,faceler güncel.şimdiden emeğine sağlık kardeşim ztn dün arkadaş demişti yrn çıkıcak die bugun çıkması lazım;) bugün şimdiye kadar gelmediyse linkler bir daha gelmez:D
Rebel_Justice Orjinal Mesajı Yazan: ayberk228 Orjinal Mesajı Yazan: asil_34 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ayberk228 hadi hayırlısı yarın ola hayır ola.ama güzel bir çalışmaya benziyo.Formalar yeni,faceler güncel.şimdiden emeğine sağlık kardeşim ztn dün arkadaş demişti yrn çıkıcak die bugun çıkması lazım;) bugün şimdiye kadar gelmediyse linkler bir daha gelmez:D glr inş..:D