kone_61 trabzonsporu super yapmıssın zombi ali kardes sabırsızlıkla bekliyorrum(... yere rubin kazanı yaparmısın)
_M e E r t y z_ Ali Others bölümüne bence Şampiyonlar Liginde olan takımları eklemelisin... CFR Cluj Anorthosis Famagusta FC AaB Aalborg BK Bence :)
kone_61 yamayı yapan arkadas formaları yabancı siteden bulabilirsin illa yapmanıza gerek varmı? bütün takımların yenı formaları mevcut hem kısa zamanda yama bitmiş olur.calısmalarınız ıcın tşk
sercangs06 ha bi de o belli olmayan takımların yerine zaten 3 tane boşluk var onlara tsl karma ingiltere karma ve ispanya karma yaparsan bence müthiş olur
bk_61 Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral keşke logolar hd olsaydı daha bi güzel olurdu kardeşim hd logolar her patchte var... ben değişiklik olsun istedim ama tabi sizin beğenmenize bağlı anket yapalım isterseniz hangisi daha çok olursa onu yaparız :)
Smertus Orjinal Mesajı Yazan: kone_61 su yuvarlak logolar dursun dıgerlerı hd olsun trabzonspor logosu neden yuvarlak degil Yama tamamen bitse zaten yayınlanırdı;)Çalışmalar devam ediyor
yilmazerman abi yalan olmasın bu yamadan güzel yama görmedim ayrıca logolar süper link sabırsızlıkla bekliom başarıların devamını dilerim...
cirkin kral Orjinal Mesajı Yazan: bk_61 Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral keşke logolar hd olsaydı daha bi güzel olurdu kardeşim hd logolar her patchte var... ben değişiklik olsun istedim ama tabi sizin beğenmenize bağlı anket yapalım isterseniz hangisi daha çok olursa onu yaparız :) neyse ellerin dert görmesin bunlarda güzel bi çıksında yama gerekirse bende hd yaparım :)