**Fatbhbuilder data içinde bulunmalıdır. Fatbhbuilder'ı aç ve Build(İnşa Et) Butonuna bas. zdata_1'den zdata_39'a kadar(Yama yüklüyse bu zdata sayısı senin belirttiğin zdata_xx aralığında da olabilir) dosyaları düzenler ve bittiğinde uyarı penceresi açılır,kapatırsın ve oyuna girersin. Bunu belirtmiştim. Fatbhbuilder'ı yapmak da zor değil aslında..**
**Neyse Bu konuya mesaj yazma nedenim bu yamanın yeni versiyonu için çalışma yaptığımı belirtmek içindi. Yama'nın çıkması için bir tarih aralığı vermeyeceğim. Kesinlikle ne zaman çıkıyor,yapmayacakmısın gibi mesajlar görmek istemiyorum. Yamanın Road to FIFA 09 Patch'e göre şu haliyle bile iyi olduğunu söyleyebilirim ve Yamayı Road to FIFA 09'un üstüne yapmadımda. Hepsi sil baştan. Bazı maçlarda oyundan atmalar var. Şu aralar tüm hataları bularak bunu bir-iki maça düşürdüm. Oyuna sürüsüyle eklenti yaparsanız tabiki atar. Bunu kimse engelleyemez,ben sadece en aza indireceğim.**
Ayrıca Dünya Takımlarında şu an Zenit,Dynamo Kiev,Shakhtar Donetsk,Unirea Urziceni,Rubin Kazan gibi takımlarda var. Ve En büyük çalışmam ise kesinlikle Bank Asya 1.Lig'dir. Ayrıca Premier Lig ve Almanya Bundesliga tamamen,Fransa Lig 1,İtalya Seri A ve İspanya La Liga %50 olarak güncellendi. Şimdilik Türkiye Liginden toplamda 7 takım güncel. Onu en sona bırakmak istiyorum. Çünkü Ocak Ayı güncellemesi için ayrı bir ek paket çıkarmak istemiyorum. :) Bana Arkaplan konusunda yardımcı olmak isteyen varsa (seçtiğim resimlerden bir yama hazırlayacak) özel mesajdan bana bildirsin.