Sorax Orjinal Mesajı Yazan: yns07 yama çok güzelde biraz yawas iniyor:D emeğinize sağlık Kapsamlı Bir Yama, Hemen İnebilir Olsaydı Sadece Kadrolar Değişirdi. Option File Yamaları Gibi Yani. Öylede Hiç Zevkli Olmuyor. Milletin Ne İstediğini Bilip Yapıyorum Bu Yamaları. 3 Senedir Bu Böyle...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: mannturk video yu indirdim . Ama nezaman video yu windows media - player le acsam , hata veriyor!! Media Player'la Değil, Anlatımı Açma Programı Var. Onunla Aç...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: lukas podolski YAMA NERDE Bİ SÖLERMİSİN 1. Sayfada 5 Link Halinde Duruyor...
keremcan53 yama harika daa sesleri filan yaptım pes 4 yüklü bende konami olan yamayi koyacak yer bulamadim bi yardimci olursa sevinirim dostum
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: keremcan53 yama harika daa sesleri filan yaptım pes 4 yüklü bende konami olan yamayi koyacak yer bulamadim bi yardimci olursa sevinirim dostum KONAMI Olan Yama Derken Neyi Kastediyorsun. Biraz Açarsan Yardımcı Olabilirim...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: keremcan53 ama kadrolar değişmedi herşey güzel oldu değişti kadrolar eski Bu Sorunu Msn'den Halledelim. Çünkü Forumda Muhabbet Edermiş Gibi 2 Kişinin Diyalogu Yasak... Profilimde E-Mail'im Yazıyor Onu Ekle Yardımcı Olayım...
gs_oer bu gece indirdim grafik açısından we2009 olmuş gerçekten ancak bu kadar olur heralde çalımlar oyun oynanış olarak ta biraz değişmiş gibi geldi bana kaleceilerin refleksleri çok ii teşekkürler bu muhteşem paylaşım için we8 in sıkıcı grafiklerinden bıkmıştım süper oldu bana göre
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: gs_oer bu gece indirdim grafik açısından we2009 olmuş gerçekten ancak bu kadar olur heralde çalımlar oyun oynanış olarak ta biraz değişmiş gibi geldi bana kaleceilerin refleksleri çok ii teşekkürler bu muhteşem paylaşım için we8 in sıkıcı grafiklerinden bıkmıştım süper oldu bana göre Tespitleri İyi Yapmışsın. Bazı Eski Oyunları Canlandırmak İçin Böyle Yamalar Yapmak Lazım... ;)
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: vandals video yu nasıl izlicez programı kurdum ama çalıştırmadı Linklerin Hepsini Kontrol Ettim Çalışıyor. Programla Açacaksın Videoyu. Programı Kurunca Zaten Üstüne Çift Tıkla Açılıyor. Herkes Yaptı, Biraz Uğraş Sen de Yaparsın. Bu Yamadan Mahrum Kalma O Kadar Emek Verdim ;)