zohan_ ben videolu konu anlatımını acamıyorum yaw.. :S bb flshback "this movie has saved an old file format...." gibisinden bi hata veriyorr!!! ne yapabilirim :S
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: zohan_ ben videolu konu anlatımını acamıyorum yaw.. :S bb flshback "this movie has saved an old file format...." gibisinden bi hata veriyorr!!! ne yapabilirim :S Arkadaşım Yama Tek Link Olunca O Programla Uğraşmanıza Gerek Kalmadı. Ben Tek Linkin İçine Videlu Anlatımı Normal Vidyo Uzantısında Koydum. Onu İndirmelisin...
cemilov bir sitede paylaşılmış link sağlamdı indirdim süper olmuş.elinize sağlık.. Formalar Falan süper..BJK'De zapo falan bile var :)
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: cemilov bir sitede paylaşılmış link sağlamdı indirdim süper olmuş.elinize sağlık.. Formalar Falan süper..BJK'De zapo falan bile var :) Arayın Bulunuyor Zaten Ama Yine de Koyacağım. Yorum İçin Sağol...
alonemen çok sağol.tek kelimeyle süper.indirdim yamayı ekledim süper.spikerin yorumları esprili:)ama bütün futbolcuların isimlerini söylese daha iyi olacak.bu kadarı için bile çok sağol ama.
canberk94 sorax allah razı olsun senden yamayı yaptım bir tek ikon olmadı onuda boşver önemli değil çok sağol harika oldu
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: ozzyosborn kardeş ben bişi soracağım türkcell süper lig war mı için de acaba? Bu Yamada Yok. Ama 10 Şubat'taki Ara Tarnsfer Yamasında TSL de Olacak...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: canberk94 sorax allah razı olsun senden yamayı yaptım bir tek ikon olmadı onuda boşver önemli değil çok sağol harika oldu Sağol... İkon Yeni Yamada Olacak...
OcToPuS_09 Bende bulamadım bulan varsa söylesin gerçi sadece we8 bölümünde olur başka bölümde olmaz muhtemelen ya unuttu yada bir sorun çıktı geçen yamada olduğu gibi.. Bugün olamzasa yarın olurr..
champion_GS11 yamayı beklemeye devam ediyoruz ama beklemeye tahammülümüz kalmadı acaba bi sorunmu cıktı?:confused: