wickedqame **Neden miLan cheLsea arsenaL fiLan tutuyosunuz anLamıyorum:) kendi takımınız varken..:) Ben fifa seriLerinde GaLatasaray'dan başka takım oLmadım.. Bu senede GaLatasaray...!:)**
Mustang.Q7_ Ben Man.Utd olurum. Çünkü babam Beşiktaş'ı man.utd'dan daha güçlü yaptırır bana transferlerle:D sonra Beşiktaş'ı babam alır birlikte maç yaparız:)
BlackSabbath Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Neden miLan cheLsea arsenaL fiLan tutuyosunuz anLamıyorum:) kendi takımınız varken..:) Ben fifa seriLerinde GaLatasaray'dan başka takım oLmadım.. Bu senede GaLatasaray...!:) Neden L leri büyük yazıyorsun anlamıyorum:) Türkçemizi güzelce yazmak varken..:) Ben şuana kadar Türkçemi düzgün yazdım,kullandım.. İleriki senelerde de kullanacagım...!:)
kahraman07 1.AS Roma 2.Manchester United 3.Marsilya 4.Galatasaray Bu takımların formaları hoşuma gidiyo bide galatarayda tuttuğum takım
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: BlackSabbath Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Neden miLan cheLsea arsenaL fiLan tutuyosunuz anLamıyorum:) kendi takımınız varken..:) Ben fifa seriLerinde GaLatasaray'dan başka takım oLmadım.. Bu senede GaLatasaray...!:) Neden L leri büyük yazıyorsun anlamıyorum:) Türkçemizi güzelce yazmak varken..:) Ben şuana kadar Türkçemi düzgün yazdım,kullandım.. İleriki senelerde de kullanacagım...!:) Ya Lnin büyük oLmasıyLa Türkçe bozuLmaz kardeşim..Sonuçta yanLış yada eksik harf kuLLanmıyorum.. Lyi büyük yapmayı seviyorum ve hep büyük yapacağımm..! :)
irfanclub bnimde bilgisayarım kardırırsa:D:D 1-galatasaray 2-man city 3-tothennam (transferleri ilgimi cekitgi için)