CaN_21 Bu yamamla latifin yamasını bekleyen birçok kişinin ilacı olucam.Yamayı eylülün ortalarında çıkarmayı planlıyorum. Buyrun ssler: (Üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.) Arkadaşlar dersanem başladığı için yamanın çıkış tarihini eylül ortası olarak erteledim.Kusura bakmayın.SS koymaya devam edicem ama.
kone_61 bunlara karnımız tok dostum senın gıbı neler geldı gectı ortalıkta bır sey yok adam 3 aydır uyuttu mılletı.yaman hakkında acıklamalar yap bakalım bi
CaN_21 Açıklamaları yamamla birlikte yayınlıycam bu sadece bi bilgilendirme o latif..... gibi burda uygunsuz konuşmıyım şimdi insanlardan değilim arkadaşım bu yamayı daha erken bile çıkarta bilirim.Bu pazarda olabilir.Elimde herşey hazır.Son transfer güncellemelerini yapıyorum.Umarım sizleri memnun ederim
CaN_21 Sercan kardeşim ben kimseyi kandırmıyorum.Onlar çıkarmadı diye bi daha hiç kimse 2009 yaması çıkaramaz mı?
PESYILMAZ LAtifin yaptıgı cok büyük bir serefsizlik bu sitede yayınlamayacaksan git baskasında yayınla ama milleti kandırmanın ne alemi var adi adammıs 5 para etmez sende onun gibi yapacaksan hiç yapma kardes artık biri yama dedimi korkuyoruz
CaN_21 Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral kardeşim bari birde formalar felan olursa çok iyi olur Merak etme kardeş tüm formalar olucak eskişehir,hacettepe,kocaeli dahil
CaN_21 Orjinal Mesajı Yazan: PESYILMAZ LAtifin yaptıgı cok büyük bir serefsizlik bu sitede yayınlamayacaksan git baskasında yayınla ama milleti kandırmanın ne alemi var adi adammıs 5 para etmez sende onun gibi yapacaksan hiç yapma kardes artık biri yama dedimi korkuyoruz Haklsın arkadaşım ben de o yamayı bekliyordum merakla ama çıkmayacağını anlayınca kendi yamamı yayınlamaya karar verdim.
sercangs06 Orjinal Mesajı Yazan: CaN_21 Sercan kardeşim ben kimseyi kandırmıyorum.Onlar çıkarmadı diye bi daha hiç kimse 2009 yaması çıkaramaz mı? tamam kardeş bekleyip görecez hangi ligler var
CaN_21 Orjinal Mesajı Yazan: PeSiM 2006 Arkadaşım SeN benimle Nasıl yarışacaksın... Düşünüyorumda ben yamayı çıakrtsaydım konamı alır Pes 2009 diye yayınlardı walla hi..:D :D Hakkımda ileri geri düşünenlerde Asıl onlar şerefsizdir... BeN keyfimden çıkArtmamazlık yapmAdım...Söylüyorum Turkish_Rapper Formaları yapmayan Ve diğeride By ömer... Sen yorum yazmaya utanmıyo musun şerefsiz adam.Senle öyle bi yarışırım ki 7 ceddin şaşırır benim yamama da bi daha yorum yazdığını görmiyim.Yüzlerce insan sana beddua ediyo sen hala yamayı çıkartsaydım mıkartsaydım.Seni paralarım bi daha buraya yorum yazma.Yamamı da beğenen yükler beğenmeyen yüklemez o onların bilceği iş.
CaN_21 Ufacık beyninle benle laf yarıştırma.Adminler eğer beni banlıcaksanız onu da banlayın lütfen ikili tartışmaya kimin girdiği belli
_EsEsim_ Arkadaşım ne kadar komedisin yha... Daha Kimsinki benim le yarısıyorsun... Yamanı çıkart bi Öyle konuş Senin yamanı benim vAZGEÇTİĞİM YAMANIN OPTİON FİLESİ GEÇER BE :D :D :D
CaN_21 Orjinal Mesajı Yazan: PeSiM 2006 Arkadaşım ne kadar komedisin yha... Daha Kimsinki benim le yarısıyorsun... Yamanı çıkart bi Öyle konuş Senin yamanı benim vAZGEÇTİĞİM YAMANIN OPTİON FİLESİ GEÇER BE :D :D :D Olm adres ver adres bana klavye delikanlılığı yapma erkeksen adres ver.gel koyalım optumuzu hangisin daha çok beğencekler.Gel konu aç oylama yapalım.Tabi yemez.
sercangs06 bak pesim çıkartcam çıkartcam deyip yamayı çıkarmadın cana laf atma hakkın yok o biraz uğraşıp en azından yamayı çıkarırsa senden daha iyi bi iş yapmış olur ama sen yamayı çıkartmayarak yüzlerce kişiyi yüzüstü bıraktın senin arkadaşların forma yapmadıysa sen de formasız yayınla packini zaten herkeste forma var bu bahane olamaz ayrıca o option fileyi yayınla da biraz karar verelim kimin iyi olduğuna
ggokhan ya arkadaslar birisi şu 2009 yamasını cıkartsında kım cıkartıyosa cıkartsın ama pesim senın yaptıgın herbıden yanlıstı o kadar bekledık sonradan cıkartmıcam dıosun boyle mıllet sana uyuz pşur tabı adam akıllı cıkartsaydın yamanı bızde ındırseydık
kone_61 pesim 2006 millete taş atmaya utanmıyormusun adam kotu yapabilir ama sözünde durup ilk günden resim koymus sonuna kadar destekliyorum canı bravo
M.D İnş güzel olur olmasada sözünde durur insan olur bu pesim2006 la latif banlanmadımı ya hade lan dağılın bari burayı karıştırmayın birazcık şerefiniz olsun insan olun insan