Carizmatik **Cm 08 ile yükleyin demişsin ama cm kullanmasını bilmeyenler var biraz daha açıklayıcı olrusan sevinirim :) **
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Carizmatik Cm 08 ile yükleyin demişsin ama cm kullanmasını bilmeyenler var biraz daha açıklayıcı olrusan sevinirim :) Kullanmayı bilmeyenler için gerekli açıklamayı yaptım.Bundan daha fazla açıklayıcı durum yok;)
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Carizmatik Nerede acaba ben göremedimde :) Önceki mesajları takip edebilirsin;)
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Carizmatik kardeş tam 5 sayfa okudum ama ben bir açıklama göremedim:confused: İlk önce creation master 08 programını kuracaksın.Verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne at.Bu arada belgelerim fifa 08 klasörünü sil ve de başka hiçbir yama kurma.Sonra creation master 08 programını açarak indirdiğin cmp dosyasını göster ve import etmesini bekle.İmportlama bittikten sonra son olarak kaydet.Oyuna gir ve yamanın keyfini çıkart.:)
Always.Sleepy Yamayı yükleyemeyen arkadaşlar sorun yamanın tümünde deil sadece bazı liglerin ıd numaralarında. patch loader ekranında oyuna eklenecek olan şeyler çıkıo bunlardan tff 2 lig k 2/k4/k5 gibi type'da tournamet olarak görünenleri kontrol edin.sağ tarafta create ve replace seçenekleri var.eğer bu tournament durumunda ki (tff 2 lig k 2/k4/k5 vs.) liglerden birinde dahi replace seçeneği varsa hata verir.o yüzden bu seçeneği create'le değiştirin
sabricankan arkadaşım yamada hata verdi bende neden acaba cm08 hata verip kapatıyo. birde 30 dk falan bekledikten sonra
buraklk Arkadaşlar sorunu çözdüm.Kırmızı renkli olan tournamet'in üzerine basın.Replace seçeneği işaretliyse crate yapın.
Dldzgnyllrbond beyler bu yama soccertr ve fifafutbolatesi.com sitelerindede var arkadasım alıntı mı yaptın bunlardan birinden Alıntıysa altına ALINTI Yazarsan ii olur
mjboy arkadaslar bn yaklasık bi 45 dkda kurdum yamayı evet bitti hatasız ama oyuna girdim izmirsporu aldım simulating te %0da kalıo:S bi cozum lutfen
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: kral15 beyler bu yama soccertr ve fifafutbolatesi.com sitelerindede var arkadasım alıntı mı yaptın bunlardan birinden Alıntıysa altına ALINTI Yazarsan ii olur Soccertr sitesinde de ben yayınladım.Yani bir tek bu sitede değil.Herhalde ilk sayfada yaptığım açıklamayı okumadın ki alıntı yazarsan iyi olur diyorsun.Yama benim değildir.Lütfen düzgün şekilde ilk sayfadaki açıklamayı oku.Bu durumu da ona göre iyice anlamış olursun!!!