Cemil KAYA **maçların gayet güzel gidiyor slavia yı kendi sahasında yenmek gercekten senın adına guzel olmuş guruptan çıkmak için buyuk bır sans olabılır**
Baraka KAYSERİSPOR'DA ŞOK..! Kayserispor Yönetim Kurulu bu sezon takımın başına getirilen tecrübesiz teknik adam Melih Akdoğan'ın oyuncuların mutsuzluğu sebebiyle takımdan ayrılmasını kararlaştırdı. Boşalan teknik direktörlük koltuğu içince en sıcak isim Ersun Yanal. Kulüpten ayrılan teknik adama İngiltere ve Almanya'dan teklifler var. Almanya ve İngiltere 2. liglerinden birçok teklif olduğunu belirten genç teknik adam alt liglere sıcak bakmadığını ve 1. Ligler'de iş aradığını belirtti. DHA
Baraka Sabah 11.00 sıralarında http://www.tottenhamhotspur.com 'dan bir açıklama geldi. Takımımızdaki istikrarsızlık ve ligdeki kötü durumumuz sebebiyle teknik direktörümüz Juande Ramos'un işine son vermeyi kararlaştırdık. Takımımızı Kayserispor'la kısa zamanda iyi bir performans sergileyen Melih Akdoğan yönetecektir. Saygılarımla Daniel Levy Totthenham Hotspur Başkanı
Neo Başlık düzenlendi. Foruma koyacağınız resimlerin eni 800 pikseli geçmemeli. Ayrıca arka arkaya mesaj gönderimi yapmak yerine önceki mesajınızı düzenleyiniz. (Yorum yapılmamışsa)
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Neo Başlık düzenlendi. Foruma koyacağınız resimlerin eni 800 pikseli geçmemeli. Ayrıca arka arkaya mesaj gönderimi yapmak yerine önceki mesajınızı düzenleyiniz. (Yorum yapılmamışsa) teşekkürler bir sorum olacak. resim pikselini nasıl ayarlıycaz
Neo Orjinal Mesajı Yazan: stevemelih Orjinal Mesajı Yazan: Neo Başlık düzenlendi. Foruma koyacağınız resimlerin eni 800 pikseli geçmemeli. Ayrıca arka arkaya mesaj gönderimi yapmak yerine önceki mesajınızı düzenleyiniz. (Yorum yapılmamışsa) teşekkürler bir sorum olacak. resim pikselini nasıl ayarlıycaz irfan wiev programı ile düzenleyebilirsin. Google dan arat çıkar.
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA tottenham da başarılar umarım daha ıyı olursun orda teşekkürler
Baraka Beyler yardımcı olurmusunuz bu takım hiç transfer yapmamış orta saha ve defansa iyi isimler önerirmisiniz ?
MCeNK matias fernandez(ben vazgeçemedim bu adamdan:) ) , arshavin , garay,richards.... Başarılarının devamını dilerim..
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: MCeNK matias fernandez(ben vazgeçemedim bu adamdan:) ) , arshavin , garay,richards.... Başarılarının devamını dilerim.. teşekkürler bu adamlar tothenhama gelirlermi peki ? Birazdan ligdeki ilk maçımı ve puan tablosunu koyacam bekli transfer müjdeside veririm :D
Baraka Ligdeki ilk maçım ve ilk galibiyetim. Totthenham'ın önceki maçları. Lig Kupası'nda galip geldik. Deplasmanda altın değerinde 3 puan aldık. Beklenmeyen bir yenilgi.
Baraka Maalesef Uefa Kupası'ndan elendik. Zorda olsa 1 puan aldık Bozguna uğradık. Bir darbe daha. Çok fazla gol yiyoruz. Lig Kupası'nda tur atladık.
Baraka Son dakikadada olsa 1 puan almayı başardık. Ligde 5 maçtır galip gelemiyoruz. 3 puana hasret kalmıştık. [url= Derbide kaybettik. Lig Kupası'nda çeyrek finale yükseldik...
MCeNK bazı maçlarda gereksiz puan kaybetmişsin..Fakat ManU maçı güzel geçmiş son dakikalarda attılan golle..Lig kupasında çeyrek finalide geçebilirsin..Başarılar
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: MCeNK bazı maçlarda gereksiz puan kaybetmişsin..Fakat ManU maçı güzel geçmiş son dakikalarda attılan golle..Lig kupasında çeyrek finalide geçebilirsin..Başarılar Sağol..Tek sen ilgileniyon acaba çokmu kötü oynuyom yada çokmu kötü anlatıyom ? Bu arada müjdeyi verelim. Arshavin'le anlaştık ancak transfer 1 Ocak'ta gerçekleşecek.Lee Young Pyo ise Sampdoria takımıyla anlaştı.Şu an ligde 11. sıradayız. Pek başarılı sayılmaz ! Ayrıca takımda toplam 8 oyuncumuz başka klüpler tarafından izleniyor. Çok önemli bir galibiyet. 7. sıraya yükseldik. Evimizde kazanmalıydık.