Freak. Arkadaşlar uzun bir süredir kotamın şişirildiğinden şikayetçiyim. Belki bir virüs vardır belki başka birşey ama bu kota benim kullanımımla geçmediğinden eminim:o. Neden diyeceksiniz. 2-3 aydır nette surften ve msnden başka bir şey yapmadan kotamı hiç sektirmeden aşıyorum:). Son 2 gündür de sürekli kotadan ss'ler alıyorum. İlk gün açtığımda 155 mb'tı. Daha sonraları içinde ss aşağıdadır. Hergün 200 mb indirme yapıyor gibi gözüküyorum:(. Fakat netten oyun oynamıyorum, youtube'a girmiyorum. Gerçekten çok sinir bozucu birşey. Geçen ayın sonunda sırf bu yüzden hem c hem de d ye format attım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum:(.
Immune Ctrl+Alt+Delete den İşlemleri bi' kontrol et istersen.Belki sürekli interneti kullanan bir işlem açıktır.İlk aklıma gelen bu yani..
Tamerjik dostm bende kotalı kullanıorm ..bugün ayın 4 ü ve 1 gb oldu .. modem acık oldugu sürece data alıswerisi oluyor en iyisi sınırlıya gecmek ben öyle düsünüorm
Mustang.Q7_ Kablosuz ise bazı bilgisayar veya laptopu olanlar kullanılabilirmiş.;)Benim arkadaşa olmuştu aynısı;)
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Ronny7 Ctrl+Alt+Delete den İşlemleri bi' kontrol et istersen.Belki sürekli interneti kullanan bir işlem açıktır.İlk aklıma gelen bu yani.. Katılıyorum, bende de bir işlemden dolayı hiçbir şey açık değilken internet ışığı bir şey indirir gibi yanıp sönüyordu.
Freak. Modem kablolu:(. Birde lütfen arkadaşalar kendinizden büyük birine ;) kullanmayın. İnsanın hoşuna gitmiyor:(.
Anxiety *Başlat/Çalıştır/services.msc* Burda interneti kullandığını düşündüğünüz servisleri iptal edebilirsiniz. Not: Bilmediklerinizi kesinlikle ellemeyin
Freak. Metin arkadaşım dediklerini yaptım gözüme en çok çarpan "Windows Media Player Ağ Paylaşımı Hizmeti" oldu. Onun dışında pek dikkatimi çeken yok. Şu an Netlimiter kullanmayı düşünüyorum. Bir faydasını görür müyüm sizce? Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler:).
Anxiety Bu programların bir ara internet bilgilerinizi aldığı söyleniyordu.(Doğru mudur bilmiyorum.) Ayrıca kendi kendini bu şekilde sınırlamak ne derece doğru tartışılır. Eğer aylık 4GB ayarlama yaparsan yanlışa düşersin. NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission) hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır. Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Bad Trip Bu programların bir ara internet bilgilerinizi aldığı söyleniyordu.(Doğru mudur bilmiyorum.) Ayrıca kendi kendini bu şekilde sınırlamak ne derece doğru tartışılır. Eğer aylık 4GB ayarlama yaparsan yanlışa düşersin. NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission) hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır. Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır. Programı kurmuyştum bu yazıdan sonra sildim:). Dün gece Samet(Ronny7)le işlemleri kontrol ettik. Firefox dışında 150 binlere varan yok. Bir virüs varsa bunu nasıl yok edebilirim:confused:
Anxiety Antispyware yazılımları kullanmalısın. Buna ek olarak sistemin iyiyse mutlaka KİS09'U kur ve kesinlikle kapama. Bütün ağı kontrol ediyor. Not: Yazılım ücretli tabiki. :) http://soccercenter.net/forum/konu/112606/Kaspersky-Internet-Security-2009-Incelemesi
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Bad Trip Antispyware yazılımları kullanmalısın. Buna ek olarak sistemin iyiyse mutlaka KİS09'U kur ve kesinlikle kapama. Bütün ağı kontrol ediyor. Not: Yazılım ücretli tabiki. :) http://soccercenter.net/forum/konu/112606/Kaspersky-Internet-Security-2009-Incelemesi Demosunu deniyorum. Umarım işe yarar:o.
Tamerjik yok arkadasım yok çogu önemli servisler işte virüs prog. güncellemesi vs.vs. ya bilmiyorum ama ttnette bişeyler oldu ben eskiden kota 3 gb tı 1 ayda dolduramıyodum 2.500 falan oluyodu 4 gb oldu daha fazla girmeye basladı inanın download yapmadım bu ay ayın 4 ü bugün 1 gb oldu . ve ayın 1 inde pcyi formatlamıştım virüs falanda olamaz en iyisi sınırsız yapmak hep 2de bir aştımmı diye kotaya bakmam hemde 40 milyon geliyo 10 milyon ekleyip sınırsız yaptırmak en akıllıcası..
cracks bndede aynı sorun var.hiçbişey yapmama rağmen 250 mb indirilen gün oluyor.ne video izliyorum ne bişey indiriyorum.hertürlü şeyi kontrol ettim.internetimden başkasının yararlanma imkanı yok.spylarla olsun izinli olsun.virüslede ilgili bişey değil.kıllandıryo bu telekom beni..
Venom **Bende de var aslında böyle bir problem, hoş sınırsız olduğum için takmıyorum ama olağandışı bir durum olduğu kesin.**
Camby Ayın 4'ü ve 1,5 gb olmuş :mad: .Hiçbir şey download etmedim ki?Garanti bi' şey var bu TTnet'te...
SirMalcolm download yapmadan eylülün 1. günü sabah girdim ve 155 mb karşımda görünce sövesim geldi ttnet bizi kazıklıyor mu:mad: