UtkUguR Arkadaşlar O Dosyayı İsteyeceğiniz Kişi Hangi Yamayı İndirdiyseniz O Yamanın Sahibidir. Benden Herkes O Dosyayı Farklı Şekilde İstese Benim Halimi Düşünebilirmisiniz ;) Sağolasın 07fb07 :)
ft__h ben yaptım scoreboard gözüküyor yalnız tekrarlarda tsl logosu çıkmıyor bi sorunla karşılaştığını söylüyor ne yapabilirim
UtkUguR Europa Patch Uyumlu Değildir ;) Belki Bir Update Çekerim Skorborda ;) ft_h Senin Sorununu Anlamadım, Skorbord Çıkıyorsa Logonunda Çıkması Lazım, Bence Yamayı Tekrar Kur ;)
ugurow Arkadaş benm de ADm uGR ya sU bİZim oLAyı HALLETsen TAm süPEr oLAcak HAne TAkım sADEce TSL de isimLEr değişecek bir HALLETSEN mİNNETTAR kALACAk hErkezzzzz --------- AYRICA sÜPER OLMUSSSSSSS ------------
pasa_mahmut bugüne kadarki en iyi skorboard yaması ellerine sağlık herkesin dediği gibi renk kırmızı olsaymış az bişey yada bordo daha güzel olurmuş ve bide bi ricam var bu unnamed_8092 dosyasını nasıl açıp düzenleyebilirim bi yardım lütfen iyi çalışmalar herkese
espana1907 kardes senin turkiye ligini yukledigin linki verirmisin bende yok o yuzden fenerbhçe ye feyenord gs ye psv heerenven e fenerbahçe diyo
DamaSa utkuugur kardesim bana pes 2009 Lig TV yaması verebilirmisin...¿ vE de bn tek basıma TSL yaması yapıyorum yardım edebilirmisin msn : Lamer_Kinq_TK@hotmail.com bu bnim msn ekLe bni sana sorcagım cok sey vaR...¿ yaRdiminLa qüzeL biR pes 209 TSL yaması yapmayı pLanLıy0rum....¿