By.Ekim Oyunda hiç bir değişiklik göremedim..Sadece miniface,yeni sponsorlar,tema,logo,banner gibi şeyler var.Oyun içinde çok bir değişiklik yok...
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Oyunda hiç bir değişiklik göremedim..Sadece miniface,yeni sponsorlar,tema,logo,banner gibi şeyler var.Oyun içinde çok bir değişiklik yok... Demek ki dikkat etmemişsin.Oyunun kendisi yaklaşık 3 gb iken yama 8 gb.Bu da demek oluyor ki oyunun tamamı değişecek.Oyunda sadece o saydıkların bulunmuyor.İlk sayfaya bir daha dikkatli bakmanı öneririm.Daha saymakla bitmeyen bir sürü özellikler var.Özelliklere ve resimlere daha dikkatli bakarsan anlarsın.
J. Cruyff okullar açılıyor - fifa 2009 çıkacak - 8 gb ... dolayısıyla pek indirileceğini düşünmüyorum :)
nuriberkan erdem abi bunun yazı tipi boyle mi benimki olcak türkçe de ve daha önce yüklenmiş olan yamalara zarar verir mi dili cevabınızı bekliyorum:)
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: nuriberkan erdem abi bunun yazı tipi boyle mi benimki olcak türkçe de ve daha önce yüklenmiş olan yamalara zarar verir mi dili cevabınızı bekliyorum:) Oyunda sadece bu yamanın kurulu olması lazım.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: nuriberkan nasıl yani Yani üstüne başka bir yama kurma.Bunu kurarsan ve başka bir yama daha eklersen üstüne oyun bozulur.Şimdi anlamış olman lazım.
The_Eagle çok güzel görünüyor ama kimse oynayaması diye yapmışlar içinde o kadar gereksiz şey varki ne kadar büyük olursa o kadar iyidir mantığıyla hazırlanmış heralde üstelik bilgisayarımın 8 gb alanını işgal edecek eksik olsun
rapboyz 8 gb ye değmez hem bu yeni özllik eklendi diyresunuz bu yeni özellikleri söyleyinde bilelim 8 gb olacak ve çok dikkat çekecek hiçbirşey yok kendi adıma
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz 8 gb ye değmez hem bu yeni özllik eklendi diyresunuz bu yeni özellikleri söyleyinde bilelim 8 gb olacak ve çok dikkat çekecek hiçbirşey yok kendi adıma İlk sayfadaki koskoca özellikleri görmedin herhalde.Komple her yönüyle sil baştan bir oyun olacak yama yüklendiği zaman.