MertCelik arkadaşım 2 gündür çalıp çalıp forma yapıyosun galiba sen ya? turuncu formada hala kararsızım.Hala benim formam gibi geliyor...Bunu da arkadaştan çalmıssın ne iş?
MertCelik beni de bunu yapmak zorunda bıraktın kusura bakma... avea'ya logolara,yakalara galatasaray yazısına dikkat arkadaşlar! sadece arkaplan'ı turuncu ile doldurmuşsun...millete bazı formalara bakarak yaptım diyorsun! :mad:
esadowic işte foyan ortaya çıktı şimdi napacaksın.çalıntı yapıosun ama çalıntı yaptığını da kabulenmiosun.başkasının formasına bakarak 0'dan yaptım diosun.dürüst ol dürüst:mad:
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper beni de bunu yapmak zorunda bıraktın kusura bakma... avea'ya logolara,yakalara galatasaray yazısına dikkat arkadaşlar! sadece arkaplan'ı turuncu ile doldurmuşsun...millete bazı formalara bakarak yaptım diyorsun! :mad: HeLe seninkiyLe aynı..=S Bide bana okuman yokmu diyor..
Nef.Re.Tim.Sin arkadaşlar çalıntı yapmıyorum. Ben o formalara bakıyorum. Aynısını yapmaya çalışıyorum. Bazı formaların da bir kaç formaya bakıyorum karışımını yapıyorum. Boş yere suçluyorsunuz. Daha başka bir şey diyemiyecem bir daha da konu amam bu son olsun. Hep böyle diyorsunuz. Bana yardımcı olsun diye bakıyorum ve benzetiyorum. Bu son olsun konu açmayacam bundan sonra forma yapmayı bırakıyorum.
esadowic hala yalan sölüosun ya.kabul et işte çaldığını.ordan burdan çalıp forma yapmakla kitmaker mi olunur sanıyosun.yetkililerden üyenin banlanmasını konunun da kilitlenmesini talep ediyorum.
Nef.Re.Tim.Sin Arkadaşım bakarak yaptım diyorum sen hâlâ yalan diyorsun. Tamam yalansa konu kilitlensin ben razıyım. Benim zaten mesaj çoğaltıp gelişmiş üye veya başarılı üye olmaya niyetim yok. Ben buraya başkalarının yamalarına bakıp, yorum yapıp sizlerle yaptığım formaları paylaşmak için üye oldum. Başka bir niyetim yoktu. Sen benim banlanmamı istiyorsan admin bey banlayabilir. Benim zaten tek istediğim sizlerle bir şeyler paylaşmaktı. Paylaşımıma çalıntı diyorsanız konu kilitlensin. Zaten ben paylaşacağımı paylaştım. Sizler çalıntı dediniz. Amdin bey beni banlasa da artık üzülmem.