UtkUguR ywolkann, rs_e.img'yi Direk Oyunun Kurulu Olduğu Klasörün İçindeki img Klasörüne Atacaksın ;) Ayrıca Bunun Benle Alakası Yok, Yapan Kişiye Sorman Lazım, Lütfen TR Spikerden Daha Çok Bahsetmeyelim ;) Sağolun :)
TheOflu **kardeş yama gerçekten mükemmel bunu hep belirtiyorum ancak ben 1440x900 yapınca lig tv logo falan bozluor bunun için ne yapmak lazım?**
kerem_tkl Ya turkcel süper lig takımları yerinde hollanda ligi takımları qözüküyo ayrıca düzenlemeden yüklesem bile tekrar aynı oluo,Nasıl düzeltebilirim ?
v.i.p.cihan bendede ole olmustu ılk once fo fıleyı masaustune cıkardım sonra attım save dosyasına oldu
efe_kara Öncelikle eline sağlık.Ben de almanya forması chelsea armalı çıkıyor bunu düzeltmek için kitsrevere almanya formalarını attım ama değişsen bişey olmadı.Ne önerirsin?
UtkUguR Ufak Bir Hata Vardı, Almanya ve Danimarka Formaları Yoktu, Onları Koydum Yeniden Upload Ettim, Boyutu 1,5 MB. Bu Linkten İndirebilirsiniz; http://rapidshare.com/files/143294562/uni.rar Rardan Çıkan Dosyayı C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB'nin İçine Atın Gelen Soruya Evet Deyin ;)
TheOflu **kardeş yama gerçekten mükemmel bunu hep belirtiyorum ancak ben 1440x900 yapınca lig tv logo falan bozluor bunun için ne yapmak lazım?**
soccertag ya meraba ben indirdm fakat bana cv_0 ın unnamed_8093 lazım bozdum yanlşlıkla bi upload etseniz olurmu utkugur bey
TheOflu **tmm kardeş yinede saol bi sorum daha olacaktı buna şükrü saraçoğlu inönü falan stadyumlarını attım daha dorusu sadece şükrü saraçoğlunu attım ancak orda ESTADIO JOSE DE ALVALADE stadını seçin dior bu stad yamadaki hangisine denk gelio?**
zuubat Arkadaşım öncelikle eline sağlık güzel bir çalışma olmuş ancak ben oyuna giriyorum ama malesef maç yamaıyorum şimdi bekleyiniz yazısı cıkıyor akşama kadar açılmadan bekletiyor:)yardımlarını bekliyorum. Sorunu hallettim eski save dosyasını kaldırınca düzeldi.