arlore Pro Evolution Soccer 2009 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. BU HATA OYUNCU GELİŞTİRİP SEZONUN SONUNDA VERİYO . BİRİSİ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM.
sakarya16 ellerinize sağlık çok güzel bir yama.update 2 çıkarsa holoskonun da defansını düşür bence dm gibi olmuş özellikler :D
fnrlsmh Orjinal Mesajı Yazan: arlore Pro Evolution Soccer 2009 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. BU HATA OYUNCU GELİŞTİRİP SEZONUN SONUNDA VERİYO . BİRİSİ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM.
yusuf3939 utku kardeş yaman çok güzel ama konami cupta 2.turda yani guruptan çıkınca hata veriyor neden olur ilgilenirsen sevinirim ellerine sağlık
bhyol67 abi eline sağlık süper olmuş ama bende takım ve oyuncu isimleri düzelmedi senin dediklerini yaptım bu arada ben vista kullanıyorum bi şey fark eder mi yardımcı olabilimisiniz lütfen
nacridaK Bu yama için "UtkUguR" arkadaşıma en içtenlikle bir teşekkürü borç biliyorum.Gerçek olan şu ki böyle herşeyi dahil süper bir yama görmedim.Başarılarının devamını dilerim... :) :) :)
Badmaster kardes sen bir tanesın :D:D supersın ya yama super olmus ellerıne saqlık :D:D yeni guncellemelerı beklıorz
lion2000 ya abi bn müzik paketini indirdim ama oyun bozuldu önceden yani müzik paketini yüklemeden önce çalışıodu müzik paketinin kurulumunu anlatırmısın
cr7manutdcr7 Sağol abi ya buna çok ihtiyacım vardı ellerine sağlık emeğine sağlık kardeşim yalnız cecey arkadasım doğru soyluyo 85 MB'Lik olan kitserver linkinde eror veriyo onu halledebilirmisin??
uAram10 ben ilk üklediğimde galatasarayın 2 forması turuncu formaydı sonra oyundan çıktım girdim 2 forma beyaz olmuş neden