Mustang.Q7_ Hangi modele yaptın?Linderoth face yapanlara o modeli kullanmamasnı söyleyecemde:) Bunu hakaret olarak algılama;)Fakat face kötü olmuş.Eleştiriye açıksındır umarım?
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: emre_yucel_58 arkadaşımızın ilk facesiymiş saygı duymak gerek Bende öle yaptım zaten
__B_A_R_O_S__ Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Hangi modele yaptın?Linderoth face yapanlara o modeli kullanmamasnı söyleyecemde:) Bunu hakaret olarak algılama;)Fakat face kötü olmuş.Eleştiriye açıksındır umarım? face m228__10535 bu modelle yaptım
Mustang.Q7_ Yani profesyonel olmayan bütün faceciler böyle başlar ve kendini geliştirir inşallah devam ettirip kendini geliştirebilirsin:)
ferdikoprulu **Bu Linderoth değilde Gilberto Silvaya benzemiş biraz (: çalışırsan dahada başarılı olabilirsin diye düşünüyorum..**
__B_A_R_O_S__ Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Bilsem söylerdim:( sende cm08 yokmu ondan öğrenemezmisin
Mustang.Q7_ Keşke cm08 kullansam:(Ben monkey dragon kullanırım CM08'i hiç sevmem;)Dur arkadaşa soriim;)