Camby Balak-Malak-Zalak Muhteşem ikiliden Murat Özarı, Fikret Engin'in sorusu üzerine Chelsea kadrosundan 5 isim sayıyor. Tabi programın isminden de anlaşılabileceği gibi Chelsea kadrosunu bilmediği için tahminde bulunuyor.Diyalog Murat Özarı'nın müthiş sona eriyor. Yumruktan Teoman Tahlili Bay tahmin Fikret Engin ve onun ölümüne kankası,onun için ölüme bile gidebilecek olan Murat Özarı'dan Teoman'a karşı alınacak önlemler. Teoman'a sarhoş diyor adamlar ama adamların kendilerinden haberi yok...
C.RO. 9 ya bu adamlar super ya:D iddayı flan bıraktılar teomana dalıcaklar az kaldı yani ha superler ya valla :D
Ozzy_AFR bide mido muabbeti vardı bunların canlı izlemiştim hic unutmuorum. -F.E,mısırlı Mido sakat bu maçta -M.Ö,O zaten paso sakat mısıra mısır yemeye gitmiş o -F.E,Mısırın mısırımı meşurmuş ya?
Neo Dün Fox ta canlı yayındaydı :) Konudan ayrı ama Hayri İşler e bitiyorum ben. Bir bağırıyor ortalığı yıkıyor. Kimse susturamıyor :D
RoBiNHo_I0 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Dün Fox ta canlı yayındaydı :) Konudan ayrı ama Hayri İşler e bitiyorum ben. Bir bağırıyor ortalığı yıkıyor. Kimse susturamıyor :D evet Murat Özarı ile iddaa yorumları süperdi ya :D
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Dün Fox ta canlı yayındaydı :) Konudan ayrı ama Hayri İşler e bitiyorum ben. Bir bağırıyor ortalığı yıkıyor. Kimse susturamıyor :D evet ya. Hayri İşler kendi ayrı takılıyo orda :D özellikle Adnan Aybaba'ya kızması çok komik. oda iki espri patlatıyor karşılık olarak. komedi dükkanı'nı kaçırınca bunu izliyorum :D