Talented ULTRASLAN MENÜ DOWNLOAD LİNK http://rapidshare.com/files/144406678/ULTRASLAN_MENue.rar.html Umarım beğenirsiniz bu arada beyler ortamı germeye gerek yok sabırsız arkadaşlar umarım beğenirsiniz :)
_ayazoglu_ Bence bütün çalışmaların güzel Talented sen kimseye bakma devam et kardeşim ellerine sağlık tekrar...
PESYILMAZ BEŞİKTAŞ MENÜNÜ İNDİRDİM KURDUM COK HPŞ OLDU ELLERİNE SAGLIK BİR DAHA BJK Yİ DEĞİŞTİRMEM HENGİ YAMA OLURSA OLSUN YAMAYI KURARIM ARDINDAN BJK MENÜMÜ KURARIM BEN BAYILDIM VALLA COK GÜZEL OLMUS SORUNSUZ CALISIYOR
_Y_U_A_N_ yalnız bi sorum olcak:S resimli anlatımda unknow dosyaları var bende unnamed olarak gözüküyor onlar:S atamıyorum nasıl yapacağım
Talented Orjinal Mesajı Yazan: _Y_U_A_N_ yalnız bi sorum olcak:S resimli anlatımda unknow dosyaları var bende unnamed olarak gözüküyor onlar:S atamıyorum nasıl yapacağım benim verdiğim doyanın ismini unnamed olarak yap bi sorun olmaz OK
_Y_U_A_N_ Orjinal Mesajı Yazan: Talented Orjinal Mesajı Yazan: _Y_U_A_N_ yalnız bi sorum olcak:S resimli anlatımda unknow dosyaları var bende unnamed olarak gözüküyor onlar:S atamıyorum nasıl yapacağım benim verdiğim doyanın ismini unnamed olarak yap bi sorun olmaz OK yok öylede olmuyoda DKZ ile attım öyle oldu anca:) emeğine sağlık;)
Talented Orjinal Mesajı Yazan: 111fb talented kardeş bana da kayserispordan mehmet topuz aydın toscalı ali turan'nın birlikte içinde oldugu ana menü yaparmısın bide fenerbahçeden semih ile ugur boral ana menü yaparsan şimdiden allah razı olsun saygılarımla ... KAYSERİSPOR MENÜ DOWNLOAD LİNK http://rapidshare.com/files/144770462/KAYSER__304_SPOR_MENue.rar.html Umarım Beğenirsiniz Beyler isteklerinizi yapmaya çalışıyorum Uğur Boral - Semih Menü ve Delgado Menü yapım aşamasında
Talented Orjinal Mesajı Yazan: sercangs06 gs menüsünde ana menüde lincoln yerine kewell olacaktı noldu Arkadaşım sen şöyle güzel bi wallpaper ini ekle kewell ın ben ayarlarım ama kewellın galatsaray formalı güzel wallpaperini bulamadım OK
seyhanoktar abi dkz kullanmayı bilmiyorum ki ggsyi de arkadaşın verdiği kullanım kılavuzula yaptım dkz studioda da bir kullanım kılavuzu gönderecek arkadaş varsa çok sevinirim