halitsanlisoy Gs 08-09 Beyaz Forma kendi yapımımdır Yorumlarınız bekliyorum GS 08-09 Turuncu Forma Kendi Yapımımdır Yorumlarınız bekliyorum FB 08-09 Beyaz Forma Kendi Yapımımdır
ceza.sahasi Ben bu formayı kit raptor 08 le nasıl oyuna ekleyebilirim?? import a tıkladıktan sonra oyunun içinde flan bişey yapmam gerekiyomu??
halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Fena değiL..;) saol kardeş kendim geliştirmeye çalışıyorum
MertCelik beyaz formadaki yıldızlar ne öyle :eek: beyaz formadaki ülkerler'de olmamış! adidas çizgilerini başka formadan kopyala yapıştır yapma! kendin çiz ;) aveaları'da kendin yazma! google'dan logoyu bul öyle yap ;) eline sağlık...emeğe saygı ;)
halitsanlisoy kardeş bir şortlardaki bide kısa kollardaki için uğrştım baya ama yapamadım diğerleri benim yapımımdır yardım edersen sevinirim
halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla işte bunu sen yaptın ve kayseri formasına göre gayet hatta katt kat daha iyi tbr. Eyvallah kardeş
halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: murat353535 süpersin mükemmel olmuş saol kardeş kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum
adamizm yıldızlar avea yazısı falan üzerine çalışmalısın onun dışında güzel olmuş bende ilk başlarda öle yapıyodum...;)
halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: adamizm ha bu ara kayseri falan dio kayserilimisin ben kayseriliyim yok kardeş ben izmirliyimde önceden kayseri forması yapmıştım fb beyaz gibi fantastik onu diyor arkadaş bu arada yorumun için saol