Herkese merhaba.!
Galatasaray SK ile 2009-2010 sezonundayım Ligin sonlarına yaklaştım bu noktadan itibaren kariyerimi artık soccercenter üyeleriyle ( sizlerle ) paylasma karari aldim ilk konum.. iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...
"Buraya kadar"
Süper Lig'de son derece başarılı bir sezon geçirdikten sonra Şampiyonlar ligi maceramızı ilk turda noktaladık Grubumuzda İngiliz devi Manchester Fransa'nın kalburüstü ekibi Lyon ve ilk kez şampiyonlar ligine katılan ve bir dönem Trabzonspor'u eleme başarısı göstermiş Anorthosis Famagusta vardı malesef beklenen başarı gelmedi üçüncü olabildik ama bitmedi herşey...

Yolumuza Uefa kupasında devam ettik hedef 2000 ruhunu takıma aşılamaktı ve o değerli kupayı tekrar getirmekti yine bir final ve rakip yine Arsenaldi Tarih tekerrür eder miydi diye soru isaretleri kafalarda dolaşırken şans faktörü bu sefer yüzümüze gülmedi.Kupa İngiltere'ye giderken bizde boynumuz bükük ayrıldık finalin oynandığı sahanın zemininden...
Almanların güçlü temsilcisi Werder Bremen'i 4-3 Bolton'u 3-2 yenip bir üst tura çıktım Atletico Madrid.i çeyrek finalde evimde 0-0'lık beraberliğin ardından deplasmanda da 2-2 kalarak adımı yarı finale yazdırdım bu sefer rakip yıllardır Avrupa arenasında boy gösteren dişli Dinamo Kiev vardı Çekişmeli geçen yarı finali 4-2 ile geçip adımızı bir kez daha finale yazdırdık rakip ise çok ilginçti Yine Arsenal...Bu defa olmadı toplar direkten dönmedi ve maçı alan Arsenal bu sezonun Uefa kupasını müzesine götüren taraftı...
Çeyrek Final
& 
Yarı Final

Final

----------------------------------------------------
2009-2010 sezonunun bitimine üç hafta kala şampiyonluğu haftalar öncesinden garantiledim.