Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: Nef.Re.Tim.Sin Fenerbahçenin 100. yıl formasını yapabilir misin? Bunu yapamazsan şunu yapabilir misin? 100.Yıl forması çok zor üstünde bissürü resim var stad filan.Çok zor olur o;) Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame 100. yıL forması gökhanka'nın konusunda var.. Diğerinide yapmam zor.. Artık forma yapamıcam okuLLar başLıyor.. Yani pcyi fazLa kuLLanamıcam.. O yüzden koLay forma yapabiLirim artık.. gokhanka'nın konusunda yok hatta orda bi muhabbet geçmişti..gokhanka yapamam filan demişti;)
wickedqame **Birisi bana fenerbahçenin şu anki formada kuLLandığı Logoyu verebiLir mi?? (100. yıL Logosu) aradım buLamadım o yüzden..**
wickedqame Fenerbahçe Beyaz AtLetLi.. Link.. http://img396.imageshack.us/my.php?image=fbtl6.png 3D Boyut.. YaLnız formanın yakada bir sorun var yani siyahLa kapatmışım.. Pek beLLi oLmuyor zaten.. İsteyene düzeLtebLirim..;)
Mustang.Q7_ **Bencede başka olayları buraya yansıtma konu kirleniyor;)Yanındada forum,sonra SCN kirleniyor yapmayın lütfen:)**
wickedqame Uzun zamandır forma yapmıyodum sıkıLdım ve ForumLarda oLmayan formayı Yaptım..(yani ben görmedim:)) GaLatasaray KaLeci(mavi) 08 - 09 YorumLarı bekLiyorum..:rolleyes:
wickedqame **Artık siteye çok az kişi giriyor heraLde.. 5,6 gün önce koydum sanırım formayı ve sadece 2 yorum..:( **
yavuss2 eline sağlık ya hiç yoktan iyidir sezon başından beri gs kaleci forması diye çırpınıyoz burda sağolasın ;)