wickedqame **gerek yok ben yaparım:) ama kuLLancaksan bak.. Boşuna yapıyorum gibi geLiyor bana çünkü..;)yaLnız turuncunun resmini koyarsan çok sevinrim..;) çnkü nasıL oLduğunu biLmiyorum..(rengi feLan)**
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: esadowic hangi forma dalga mı geçion sen ben bişey görmüom Sonradan ekLemiş.. elnino_9 yorumun için sağoL..;) Orjinal Mesajı Yazan: dnzcn bu formayı yapabilirmisiniz siyah şort ve siyah çorap Kusura bakma ya ben bu formayı yapacak kadar pro. değiLim..:o
wickedqame Bu arada GaLatasaray Antrenman Neon Çıktı..YorumLarı bekLiyorum..;) Link.. http://img380.imageshack.us/img380/2658/gsantrenmn3neonay0.png 3D boyut.. Lütfen yorumLarınızı esirgemeyin.. Bişey isterken yada yazarken iLk önce bu formaLara yorum gönderim Lütfenn..:)
MertCelik güzel de...avea'nın arkasında beyazlık var...orasını da neon yapsana :D bir de bunu fifa 08'e antreman forması olarak nasıl atabilirim?
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper güzel de...avea'nın arkasında beyazlık var...orasını da neon yapsana :D bir de bunu fifa 08'e antreman forması olarak nasıl atabilirim? NormaL forma koyarken training, goaLkeepr feLan yazıyo işte orda "training oLanı seçicen..;) istersen turuncu bitmek üzere turuncuyu ekLe..;) (turuncuyu istemiştin ya..:) )
wickedqame fLood içn özür..:rolleyes: Turkish_Rapper'in istediği Turuncu atLetLi antrenman forması..:) Link.. http://img70.imageshack.us/img70/4494/gsantreman2trncuth6.png 3D Boyut.. YorumLarı bekLiyorum..:) :rolleyes:
dnzcn Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: esadowic hangi forma dalga mı geçion sen ben bişey görmüom Sonradan ekLemiş.. elnino_9 yorumun için sağoL..;) Orjinal Mesajı Yazan: dnzcn bu formayı yapabilirmisiniz siyah şort ve siyah çorap Kusura bakma ya ben bu formayı yapacak kadar pro. değiLim..:o canin saolsun ya o zaman gs antreman yapmıssın ya onun bjksini yapabilirmisin
dnzcn Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper dnzcn ben yapabilirim istediğin formayı ;) olur benim için farketmez teşekkür ederim ama sponsor puma olsun :)
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper dnzcn ben yapabilirim istediğin formayı ;) Evet sen yap.) Bu arada FormaLarı oyuna koyabiLdin mi??:confused:
dnzcn anlayışın için teşekkürler wickedgame çünkü neredeyse her gördüğüm konuda başkasının konusunda başka biri birşey yayınlarsa hep tartışma oluyor anlayışın için tekrar teşkkürler :D