furkan740 **EUR 49,99** KAYNAK:http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B001BNFQI6/fifa4fans-21?creative=6378&camp=1410&link_code=as1
BERoKoNy Orjinal Mesajı Yazan: furkan740 korsan dvd demiyoruz orjinal dvd nin fiyatını sölüyorum Orjinal Mesajı Yazan: .Steven_GeRRard. walla ben dvd oyununu 5 ytl ye alıyom hepsini 09 zuda o fiyata alırım bence cok pahalı.belki tam fiyatıdır ama bn o oyuna korsan dvd si varken gidipte o kdr para veremem.arkadaşta zaten böyle düşündüğü için korsan alıyorum demiş.bide homurdanıosn ne var bunda
MertCelik korsan varken orjinale para vermiyoruz(bende dahil :D ) ve sonra diyoruz Türkiye stadı olsun...demoda toronto yerine TR takımı olsaydı vs. vs. adam gelirine bakar arkadaşlar ;) ben de ya korsan alırım ya da netten indiririm büyük ihtimal :D
furky44 haah zaten lisenin masrafları büyük bide bu oldu tam oldu! anlaşıldı gene korsana talim yapçaz:D
kenry bende fifa 08 hep kilitliyodu ben bunun nedenini korsan olmasına bağlıyorum orjinal olsa kilitlemezdi fifa 09 unda orjinalini alamıycam ama inşallah bu sefer korsanı kilitlemez
atauk Orjinal Mesajı Yazan: kenry bende fifa 08 hep kilitliyodu ben bunun nedenini korsan olmasına bağlıyorum orjinal olsa kilitlemezdi fifa 09 unda orjinalini alamıycam ama inşallah bu sefer korsanı kilitlemez pc'nden olmasın o :rolleyes: ;)