07FB1907 Orjinal Mesajı Yazan: soccerbebesi gircoln sende haklısın kardeş anlasam yapardım tanıdığın yada yapanlardan bildiğin birkaç kişi varmı?
soccerbebesi gircoln kardeş neco var bi ama onun dışında hayır ben pek stadyum yamasıyla ilgilenmiyorum
Forza Karakartal bide yapacak biri olursa çimlere çok çok hafif sarı ekleyebilirmi?antalya atatürk stadının zemini hiç iyi değilde
oonniixx abi bi yapan olsun da çimler heç önemli deil yha neco söylesek istek almıommm dicek gene başkada bilinen iyi bi stadçı yhok 14 tsl stadiumunu kmn yaptını blen wa sa o stadyumları yapan rahatlıkla yapabilii
wickedqame **Ya Yorum yok diyosun ama bu sitede maximum 3 kişi var Stad yapabiLen.. Boşuna yorum bekLeme..**
Forza Karakartal bencede yorum bekleme.verdiğim kişilere bi özel msj at bence onlar konu konu gezmezler yani :)
07FB1907 Orjinal Mesajı Yazan: enbuyukbesiktas bencede yorum bekleme.verdiğim kişilere bi özel msj at bence onlar konu konu gezmezler yani :) dediğin gibi ng barısh arkadasımıza mesaj attım