Galatasaray'a imza attığı ilk günden beri tartışılan genç Alman Teknik Adam'ın ipi çekildi.. Hazırlık maçlarından sonra, Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarında iki maçta da Steaua Bükreş karşısında, adeta oyunu bir seyirci gibi seyreden, Skibbe için G.Saray camiası içten içe kaynamaya başladı.. Camianın ileri gelenleri ve yönetim kurulundaki bir çok üyenin tepkisi sonucu beklenen karar geldi.. KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASININ SONUCU NE OLURSA OLSUN, BU KARAR DEĞİŞMEYECEK..
Yaptığı flaş transferlerle, taraftarlarını heyecanlandıran ligde ve UEFA Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen, G.Saray hem camia olarak, hem takım olarak, hem de taraftarlar olarak Teknik Direktörleri konusunda bir motivasyon sağlayamadı. Bu da camiada, özellikle yönetim içinde huzursuzluğa yol açınca, Sarı Kırmızılı yönetim radikal bir kararla Skibbe ile yollarını ayırma kararı aldı..
Dün Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın "Skibbe ve yardımcıları ile yolumuza devam ediyoruz. Hocamızın arkasındayız" açıklaması yapmasına rağmen, TurkSpor.Net'e gelen istihbarata göre Alman Hoca'nın bileti kesildi..
Geldiği günden beri tartışılan, kariyeri bir çok futbolcunun altında kalan, liderlik, karizmatik eksiklik sebebiyle, G.Saray'a bir kaç numara küçük geldiği sürekli vurgulanan Alman Teknik Adam için Sarı Kırmızlı kulüp aldığı radikal kararı uygulamak için kolları sıvadı..
Kaynak:TURKSPOR.net