merix Pes 6 - (2008-2009) yeni çıkan takımlar - yeni sezon formaları - yeni sezon kadrolarını yapıyorum . Okullar açılmadan yetiştirebilirsem iyi olur bana yardım eden kişiler olursa daha çabuk bitiririm .Yardım etmek isteyenler özel mesaj atabilirler . en kısa zamanda da upload yapıcam .bilginize
kskliemre MRB BEN EMRE BANA BY EMO DERLER SİTEYE KAYIT OLAI 1,5 AY OLDU BEN TÜM TAKIMLARIN YENİ SEZON FORMALARINI VE KADROLARINI,TRANSFERLERİNİ YAPTIM NASIL YOLLICAM LUTFEN SÖLEYİN
kone_61 dostum option file yaparken ya e texle yada 0 textle yayınlayın kı logolar guzel cıksın baska turlu bıseye benzemez kabak gıbı durur oyunda
merix milli takımlar , transferler bitti bir tek turkcell super lig kaldı onu da ekliyim yayınlıcağım bundesliga yerine turkcell super lig yaptım formalar amblemler hazır sadce takım kadroları kaldı okulların açılması sebebi ile biraz geçikebilir 1-2 hafta ama güzel oldu isteyenler beklesin güzel oyun hazırlıyorum sadece option file yayınlıcam yaklaşık 2-3 mb olucak ..
merix ingiltere ligi yeni takımlarını bitirdim ve turkcell super ligi yapıyorum şuan diğer liglerde yeni çıkan takımları daha yapmadım ama transferlerin hepsi bitti . Transferleri de sadece büyük takımların değil hepsini yaptım . Transferleri bu siteden yaptım ; http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=TransferDosyasi Eğer bitmesini beklemem bana hemen lazım derseniz 22.08.2008, 14:31 tarihine kadar yaptığım transferler var ama tsl yok bundesliga var : http://soccercenter.net/forum/konu/113655/PES-6-2008-2009-Transfer-Forma-Yamasi
merix flood yapmak istemiyorum ama bilgilendirme amacı ile yazmam lazım. Tsl de ANKARAGÜCÜ,FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ Ve SİVASSPOR YAPILDI geriye 13 takım kaldı en yakın zamanda bitiricem bilginize
merix biten takımlardan bi kaç resim ; Trabzonsporlu Song ve arkada Sivassporlu Sylla Gaziantepten Tabata ve Mehmet Yozgatlı Yorumlara bekliyorum .. BU ARADA BİTEN DİĞER TAKIMLAR : GAZİANTEPSPOR VE ANTALYASPOR
merix arkadaşım kitserver falan kullanılmadığından oyunun edit bölümünden bu şekilde oluyor ama eleştirini değerlendiricem saol. ;)
merix Orjinal Mesajı Yazan: dj buraq arkadaş keşke bunları kitserverli yapsan çok güzel olurdu. kitserverli yama yapan arkadaşlar var bende kitserver kullanmayan arkadaşlar için alternatir bi yama olur gibisinden bu yamayı yapıyorum.Takımların formalarını uğraşıyorum gerçeğe en yakın olanını yapmaya çalışıyorum zaten bitirdiğim takımları yayınlıyorum, eleştirilere göre farklı düzenlemeler yapıyorum ..
Mathematics Orjinal Mesajı Yazan: merix Orjinal Mesajı Yazan: dj buraq arkadaş keşke bunları kitserverli yapsan çok güzel olurdu. kitserverli yama yapan arkadaşlar var bende kitserver kullanmayan arkadaşlar için alternatir bi yama olur gibisinden bu yamayı yapıyorum.Takımların formalarını uğraşıyorum gerçeğe en yakın olanını yapmaya çalışıyorum zaten bitirdiğim takımları yayınlıyorum, eleştirilere göre farklı düzenlemeler yapıyorum .. hocam yeni option file'ı beklemedeyiz...
merix arkadaşlar normalde hafta içi bilgisayarın başına oturmuyorum ( okul olduğu zaman ) onun için hafta sonları yapacağım için iki hafta sonu ile bitiricem yani tam tarihi şuan veremiyorum ama zannedersem tarih 20.09.2008 - 21.09.2008 tarihleri içinde yayınlıyacağım bilginize ..