_GangboY_ Pes 6 sıradan bir maç yapıyodum kardeşimle hakem korneri vermedi.Yorumlarınızı bekliyorum bence kesinlikle korner.Resimler aşağıda (resimler büyük biraz bekleyin gelir.): Resim 1 Resim 2 Yorum yazmayı unutmayın:D:D
Bedevi **ilginç:) bende de olmuştu fifa 2005 oynarken şut kaleye girdi(tam ortadan) kale arkasındaki fileden sekti geri oyuna döndü maç devam etti :D**
merix arkadaşım ilk defa başına gelmesi ilginç hakemler çok hata yapıyor pes 6 da.%100 penaltılar,faulleri %100 elle oynamaları & %100 çizgi dışına çıkmış topları esgeçebiliyorlar bazen.
Neo Başlık açarken smile kısayolları kullanmayın. Başlıkta bunlar çıkmaz. Başlık yeniden düzenlenmiştir.
holoskooo23 playstation 1 de orta sahadan abandım top üst fileye asıldı gol oldu:D yan cizgiden topu sürüodum kaleye doru sutu cektim yine yan fileye asıldı yine gol oldu böle olo arada sıradada ne yane napcaz tahkimemi gidelim senin için:D
tekeserkan stadyum sonradan kıtserverle eklediysen yanı stadı baska birisi yaptıysa oluyo ayarsızlık bendede cok oldu bu olay...