Ridvan19 merhaba arkadaşlar bana cretion master 08 full lazım bulabilirmiyiz yardım ederseniz çok sevnirimm..
By.Ekim Bu kadarda olmaz bi aramaya basıp creation masters yazmıyosunuz ya.Bu kadar mı üşengeç olur bir insan ya.Pes doğrusu..
Inanc58 creation master 08 oyun değil fifa 08 için yapılmış editleme programıdır. ayrıca araştırma yapmadığını nerden biliyoruz. belkide bu konularda acemi bu nedenle konu açmış. biliyorsanız yardım edin yoksa adam azarlar gibi mesaj yazmak ayıp oluyo biraz. sonuçta herkes yardım almak veya vermek için burda. al kardeş son sürümü bu. full. http://rapidshare.com/files/139218805/Setup_CM08_Rel_1_03.exe.html
Ridvan19 ya araştırdım tabikide ama hep beta çıktı full yazan yerlerdede link kırık,,,yardım istedim teşekkürler kardeş,,
Ridvan19 Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Bu kadarda olmaz bi aramaya basıp creation masters yazmıyosunuz ya.Bu kadar mı üşengeç olur bir insan ya.Pes doğrusu.. hadi lan sabahtan beridir arıyom ya link kırık yada beta çıkıyo..biz sanki bilmiyozmu,yardım istedik etmiyosan etme niye bunu yazıyon alla alla sen önce bırak milletide kendine bak adam oL..
By.Ekim Daha 1 hafta olmadı son sürümü konulanı.Arasaydın bi kaç sayfa görürdü.Tartışma çıkcak ondan bişey yazmıyom...