enostra okuldan gelınce bakıcam dedi ve gitti :D kayıp ilanı mı versek ? artık evde oynar kendi TSL siyle :D
sahbaba01 corcocuktan meret beklersek halimiz böyle olur işte kurda sormuşlar boynun neden kalın cevabı şu olmus kendi işimi kendim yaparım latifin bir versiyonuda işte bu ultraprima pardon ultra hasan mış ulan piyasa dalavereci dolmus
gsgrkn yaw hemen çocuğa saldırmayın. belki bi aksilik çıktı. zaten bu kadar kişiyi umutlandıdıktan sonra bi mesaj yazar heralde.
ultraslan_hasan Arkadaşlar ne deseniz hakılısınız okul yüzünden giremedim internete fakat şimdi burdayıjm ve şuan yine upload yapıyorum işallah bu sefer sorun çıkmaz
BJKADS Orjinal Mesajı Yazan: enostra hadı bakalım hasan :D goster mezıyetını yetıstır yamayı aksama :D HADİ BAKALIM bekliyoruz insallah güzel bir yaman vardır varsa pes 9 cıkana kadar delice oynarız
ultraslan_hasan arkadaşlar şu an itabiryle toplam 4 upload yaptım 2 tane 100 mb lik tiserver 1 tane 35 mb lik kitserver bide e_textin falan olduğu bide diğer şeylerin onu upload ettim bugun bir tane daha 100 mb lik upload etcem ve yarın tamamını upload etcem cuma yada cumartesi kesin yayınlıcam bu sefer artık upload yapabiliom
BJKADS uploada ettiklerinin linkini yayınlada yarına kadar bizde indirelim kalanı kısmını yarın sen upload edince bizde indiririz ne dersin hadi ver artık şu linkleride oynayalım bugün en azından optionunu ver onu inceleyelim bari
sahbaba01 Orjinal Mesajı Yazan: BJKADS uploada ettiklerinin linkini yayınlada yarına kadar bizde indirelim kalanı kısmını yarın sen upload edince bizde indiririz ne dersin hadi ver artık şu linkleride oynayalım bugün en azından optionunu ver onu inceleyelim bari hadi artık anasını satayım millet bir yama yayınlayacak 2 hafta peşinden koşturuyor şunu adam gibi dediğiniz saatte yapsanızda burda bekleyen arkadasların sinirlerini bozmasanız
BJKADS Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_hasan arkadaşlar şu an itabiryle toplam 4 upload yaptım 2 tane 100 mb lik tiserver 1 tane 35 mb lik kitserver bide e_textin falan olduğu bide diğer şeylerin onu upload ettim bugun bir tane daha 100 mb lik upload etcem ve yarın tamamını upload etcem cuma yada cumartesi kesin yayınlıcam bu sefer artık upload yapabiliom nerdesin ya ne zor işmiş bu hadi be yine kactıysan valla sövecem umutlandırıp gidiyorsun ayıp oluyor ya ne bu yayınla emege saygı için yorum yazalım
ultraslan_hasan bugün yayınlıom merak etmeyin bide suç bende değil ben napayım internet ortak kullanıyoz ondan internet 2 de bir gidip gelio ondanda upload yapamıyodum