Nef.Re.Tim.Sin Arkadaşlar aksaray sporun formasını yapabilecek varmı ben aksaraylıyımda o yüzden lütfen. Ben size resim verecem.
wickedqame İşte AksaraySpor.. Açıkçası fazLa güzeL oLmadı ama eLimden geLen bu..Çizimini iyi yapamadım ama işte.. Bunun gibi buLunmayan TakımLarın FormaLarını söyLerseniz yapabiLirim..;)
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Nef.Re.Tim.Sin çok tşkler sağol abi ama çoraplarındaki kırmızıyı yapmamışın. Pardon unutmuşum:D.. istersen update çekebiLirim 2 dak.Lık iş..;)
.seRKan. Orjinal Mesajı Yazan: Nef.Re.Tim.Sin Arkadaşlar aksaray sporun formasını yapabilecek varmı ben aksaraylıyımda o yüzden lütfen. Ben size resim verecem. Formayı yapacak arkadaşın özellikle dikkat etmesi lazım formanın üstü adidas şort ve çoraplar lotto, sanki bu resim aceleye gelmiş gibi yanlış formamı giymişler ne?:D
Nef.Re.Tim.Sin yok hayır ben aksaraylı olduğum için biliyom. üst formayı adidas yapıyor çorapla shortu lotto yapıyor. Aksaray spor bunu ilk biz yapalım ikisinede değişik kişilere yaptıran ilk takım olalım diye yaptı.
Nef.Re.Tim.Sin Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Nef.Re.Tim.Sin çok tşkler sağol abi ama çoraplarındaki kırmızıyı yapmamışın. Pardon unutmuşum:D.. istersen update çekebiLirim 2 dak.Lık iş..;) tmm olur.
Nef.Re.Tim.Sin photoshopun cd si ne kadar merak ettim benim arki alacakmış ben başka arkdan aldım oda cd ciden alacak mış ne kadar bilen varmı arki internetten indirmeyi denedi 1-2 saat sürüyo cd ne kadar bilen varsa yazsın lütfen
wickedqame ya formada Çorabı kırmızı yapamadım kusura bakma sadece Lottoya çevirebiLdim.. Tekrar kusura bakma eLimden geLen bu..
ALPER5EMRE vay be bende aksaraydayım şu anda üst forma adidas altlar lotto ilk kez görüyorum iyi düşünmüşler:D BU arada forma çok güzel