gokhan_gs Dün Gece Yarısı Bitirdiğim Yamayı Geç de Olsa Yayınlıyorum Herşeyiyle Dört Dörtlük Oldu Logolarda Düzeltildi İşte ss Link: http://rapidshare.com/files/141117187/Lig_TV_V3.0.rar.html
dogan_1977 bak bu mükemmel olmuş.sadece ligtv logosu kırmızı olacak.emeğine sağlık büyük iş çıkardın.birde 16:9 olanı varmı bunun.yoksa yapacakmısın.
tegmen_ugur kardeş çok süper ama diğer sürümlerde olduğu gibi bunuda bi geniş ekran için yayınlarsan çok süper olur
deathcallsdeath Arkadaşım scoreboard çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bir isteğim olacak radardaki futbolcu ikonlarını yuvarlağa çevirebilir misin? Karışıyor radarda oyuncular.
AzRaEL_18 bunun geniş ekran nası yapıcaz bn 16:9 olarak oynuorum ama skorlar ortada görünüo bunun için nası bi düzenleme yapabilirim
deathcallsdeath Dostum bu versiyon için de bi geniş ekran dosyası koyarsan seviniriz. Şimdiden teşekkürler.
esseq herşey süper ama bi küçük hata var.. mesela süreyi gösteren rakamlar çok bitişik ve o rakamlar kalın olunca süreyi anlamak biraz zorlaşıyor.. (6 ve 8 ayırt edilmiyo)bunları da düzeltip uplaod edersen süper olur :)
ultraslan_hasan ben yaptımki v2 pes 6 için nasıl yapmadılar dion ama tsl 09 extreme final patch da yayınlıcam şimdiye kadar çıkmış en iyi yama olcak