Fener'den Arshavin bombası!

Fenerbahçe'de ilk transfer, Rus futbolcu Arshavin! Aziz Yıldırım'ın bizzat Rusya'ya giderek getirdiği Arshavin, dünya basınında bomba etkisi yarattı. Barcelona, Arsenal gibi kulüplerin istediği Arshavin, 3 yıllık sözleşme imzaladı ve, "Tıpkı kendi ülkem gibi başarıya aç bir kulüpte oynamak istedim, bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih ettim." derken, Aziz Yıldırım bu transferi cefakar taraftar için yaptığını ve hız kesmeyeceklerini söyledi.
Fener'den Hamburg çıkarması!

Fenerbahçe, Arshavin'i alarak ilk bombayı patlattıktan sonra, Rafael van der Vaart gibi, devleri birbirine düşüren bir oyuncuyu da renklerine katmanın sevincini yaşıyor. Vaart "Rüya gibi bir kulübe geldiğimi düşünüyorum, hem maddi hem de manevi anlamda kendimi çok rahat hissediyorum." dedi. Daha önce Ajax ve Hamburg'da da forma giyen Vaart'ın transferi üzerine Aziz başkan "Bu transferler, Türk futboluna da katkıda bulunuyor, rakiplerimiz bizi örnek almalı." derken Zidane: "Yönetimin yaptığı transferler beni son derecede mutlu ediyor, bu sene her kulvarda iddialıyız." diye konuştu.
ve Aykut da Fener'li!

Fenerbahçe transferde son hareketini yaptı ve Galatasaray'ın as kalecisi Aykut'la el sıkıştı. "Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak!" sözünü boşa çıkarmayan Fenerbahçe, Emre'den sonra Aykut'u da Fener'li yaptı. Bu transfer, Fenerbahçe'nin kaleci sıkıntısını da çözmüş oldu. Zidane "Aykut çok önemli bir kaleci. İhtiyacımız olduğu için onu aldık ve bizimle güzel günler geçireceğine inanıyoruz." derken, Galatasaray taraftarlarından bu transfere tepki geldi. Yönetici Mahmut Uslu ise taraftarı Emre ve Aykut'a desteğe çağırdı.