R_CARLOSEMRE arkadaşlar süper bir option file 1 eylulun büyük transferi david souzada eklendi ayrıca tabata ve olcan oyunda kocaelisporun yıldız transferleri serhat akın ve jestrovic indirin pişman olmayacaksınız.!!!!!!!
R_CARLOSEMRE kardeş bu pes 2008 için tabiki bende pes 2008 super lig gold patch var sende olmaya bilir ama dene bi belki olur. bu arada bir bomba transfer daha eklenecektir luis saha m.utd-everton a transfer olmuştur.oda eklenecektir.
R_CARLOSEMRE beyler biraz yorum 44 kişi bakmış 2 kişi yorum yapmış süper option file bütün transferler var.hatta ve hatta takımların kadroları yeni numaraları şaç modelleri ve güiza ve baros ve josico yüklü
R_CARLOSEMRE pes turkada turkcell süper lig varsa büyük bir ihtimal uyumludur.kendi option file dosyasını silmeyin saklayın bu dosyaya bakın olursa bunu kullanın.:D
R_CARLOSEMRE arkadaşlar bu arada brochi milan-laziao ya w.philips chelsea den-m.ctiy ye oddo milandan-bimünihe bu transferler vebgünün yeni tarnsferleri eklenecektir.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: R_CARLOSEMRE arkadaşlar bu arada brochi milan-laziao ya w.philips chelsea den-m.ctiy ye oddo milandan-bimünihe bu transferler vebgünün yeni tarnsferleri eklenecektir. Herşey güzel hoşta flood yapmamaya dikkat edersen sevinirim.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: R_CARLOSEMRE tmm flood ne bilmiyom ama:D ben burda yeniyim Yeni üyeler için ilk uğrama yeri Forum Kuralları bölümüdür. Flood arka arkaya mesaj yazımına denir.
okanerdan Arkadaşım bu yamayı yüklemek için pesturka mı ne hani böyle büyük yamalarımı oluyor yoksa normal yamasız pes 2008 oluryormu bide tsl ile ingiltere takımların adların doğru yazlış biçimdemi
R_CARLOSEMRE okanerdan sen yükleme çünkü oyunu mahvedersin sen bir yama eklemelisin arkadaşlar yeni transfer yaması çıkardım bunun üstüne yeni transferler konu açtım onu indirin
okanerdan Orjinal Mesajı Yazan: R_CARLOSEMRE okanerdan sen yükleme çünkü oyunu mahvedersin sen bir yama eklemelisin arkadaşlar yeni transfer yaması çıkardım bunun üstüne yeni transferler konu açtım onu indirin yama eklemelisin derken nasıl yani hangi yamayı yüklemem lazım