fikret1200 topu scn pes6 forumundan buldum pes 2008 e göre düzenledim bide süper lig logosu ekledim nike total 90 omni ss topun orjinali topu ball 2 ye importlayın oyunda classic yazan topda çıkacaktır
selahattin_1521 Orjinal Mesajı Yazan: EuPhRaTeS_C.RONALDO heryerde var bu toptan boşuna forumu kirlettin Emeğe saygı!!!!!
fikret1200 en üstteki nike total 90 omni yazan topa tıkla acılan sayfada resmi farklı kaydet de ondan sonrada ggs ile balls 2 ye importla oyunu acınca classic topunu sec olacaktır
merenkisa Orjinal Mesajı Yazan: EuPhRaTeS_C.RONALDO heryerde var bu toptan boşuna forumu kirlettin arkadaş haklı heryerde var boş yere acmışsın
esseq ben heryerde görmedim ve ilk burdan aldım.. teşekkür etmeyi öğrenin biraz ya.. saol paylaşım için..
fuc_kera madem her yerde var gidin oralardan indirin o zaman. gelip de buraya saçma yorumlar yazmayın. emeğe saygı. bu arada top güzel olmuş ama bazı eksikleri var sanki
oGuLcAn 285 Orjinal Mesajı Yazan: merenkisa Orjinal Mesajı Yazan: EuPhRaTeS_C.RONALDO heryerde var bu toptan boşuna forumu kirlettin arkadaş haklı heryerde var boş yere acmışsın Kardeşim size ne arkadaş paylaşmak istemiş kendisine teşekkür ederim..