ultrAslan_BoH eklendi beyler video.İngilizcesi olmayanlar izlemesin :D. Olamaz 3 boyutlu galiba :mad:
crdsa 52. saniyede arkadaki kişi çok kötü şut çekiyor yuh yani :p 3D olması çok güzel bence, niye öyle diyorsunuz ki?
ultrAslan_BoH Orjinal Mesajı Yazan: Burak07.Gfb Ona bakarsanız 2D görüntüde var maç başında. 2 kareye aldanmamalıyız ! O görüntü FM 2008 arkadaşım
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: crdsa 52. saniyede arkadaki kişi çok kötü şut çekiyor yuh yani :p 3D olması çok güzel bence, niye öyle diyorsunuz ki? Nasıl gördün onu yaw 3D görmeden bişiy diyemmeyiz pek.
blackened. Beğenmeyen eski sürümleri oynasın.Sonsuza kadar 2D olcak değil şahsen sevindim 3D olmasına.:cool:
Immune Orjinal Mesajı Yazan: Sagopa Kajmer o8 Beyler FM forumlarına göre hem 2D seçeneği hemde 3D seçeneği olacakmış. O zaman sorun yok.Tabi eğer öyleyse. Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma Beğenmeyen eski sürümleri oynasın.Sonsuza kadar 2D olcak değil şahsen sevindim 3D olmasına.:cool: 2D bir efsanedir.Öyle kalmalıydı bence.
..Nicklas.. **3d isteyen gitsin fifa manager oynasın. ayrıca si'ye en içten küfürlerimi iletiyorum. her sene seriyi rezil etmesini iyi biliyorlar.**
Burak07.Gfb Ya ben FM'nin grafik açısından değil veritabanı açısında devrim yapmsını bekliyordum. 3D olup oyunun içi boş olursa ne anlamı var o 3D'nin. ?