**Pes2009 la ilgili bir bölümde fifa hakkında son cümlemi yazma gereği duydum bazı yorumlar üzerine,fifa 2009 demoyu oynadınız gercekci diyen arkadaslara söylüyorum,hatırlarsanız cüneyt arkının dünyayı kurtaran adam filmi vardı,orda bacaklarını güclendirmek için 2 tane kocaman daire şeklinde kayaları takarak koşu yapıyodu :),ea sport da izlemiş ve etkilenmiş olmalıki futbol topu yaptıklarını unutup kocaman kayalardan birini atmışlar sahaya,birde o kontroller nedir öyle tam rezalet fifa zaten benim pc de sadece yüklenir bir mac yapılmadan silinir oda sırf merakdan,bunda topu görünce silmek istedim inanın:)kendimi günümüz teknolojisinden tekrar o karakutu dönemine döndüm gibi hissettim,yaptıkları tek iyi şey oyuna baslarkenki bi iki video baska bişey yok,tabi savuncak arkadaslar yine sahne alıp şurası iyi burası gercekci kahrolsun pes falan dicekler pes'in avukatı değilim ama pes varken fifa oynanırmı derseniz Allah sizi davul etmesin derim,ea sportdan oyunu yapanlar bile pes turnuvası yapmaya hazırlanıyolardır kendi aralarında emin olun:)film'mi komik oyunmu derseniz,bence bu oyuna gercekci diyen arkadasların yorumu daha komik kusura bakmayın...**