KERO1planet Selam arkadaslar bilgisayarima pes 08 full olarak yukledim ripsiz yani konami nin cikardigi 1.20 yamasini yukledim ve benim cozunurlugum olan 1440x900 settings doyasini yukledim fakat setting dosyasindan cozunurluk yari yapmak istedigimde settings acilirken " your computer does not meet the minimum specification necessary to run this software you may experience errors during operation" hatasi veriyor ve settings acildiginda sadece 640x480 ve 720x480 cozunurluk var sadece yani kartimi tanimiyor oyun grafik kartim ati radeon hd 3850 1gb gddr3 directx 10.1 shrader 4.1 256 bit sorun sizce nerede settings dosyasindan olsa 3-4 degisik settings dosyasi kullandim sonuc ayni oyunu komple sildim farkli bir setup ile kurdum yine sorun devam ediyor.
dogan_1977 ati almasaydın keşke driverları hep sorunlu.ama almışsın bikere.atinin sitesinden ati 8,8 driverı indir kur.belki düzelir.
KERO1planet ati sorunlu derken pes disinda butun ayunlari hic sorun yasamadan oynuyorum pes disinda fifa 08, medal of honor serisi, gta, resident evil, crysis, diablo, doom, nfs most wanted ve pro street butun bu oyunlar sorunsuz aciliyor.
Deathly Hallow ne yaması kurduğunu da söyleseydin. bende böyle bir sorun yok ama olanlar için yardımcı olur. bir de ardarda msj atma, edit yap: yasak...
crazycanatan aynı sorun bende de var yamayı bilen arkadaş varsa nasıl bulacağımı söyleyebilirse .ok sevinirim
mehmetsk40 arkadaşlar aynı ekran kartını ben de kullanıyorum bende de oldu ama ben güncelledikten sonra oldu tekrar orjinal cd si ekran kartını yükledim düzeldi.Bir de bu ekran kartının bilgisayarım da özelliklerine baktığım da 256 bit olduğu yazmıyor ben 256 bit diye almıştım bende mi hata anlamadım
bulkane Hiçbir kuşkun olmasın, kart 256bit bellek veriyolu genişliğine sahip. :) Çok küçük boyutta bir yazılımı indirip çalıştırarak kartınla ilgili birçok özelliği okuyabilirsin:GPU-Z. http://www.techpowerup.com/downloads/1153/TechPowerUp_GPU-Z_v0.2.7.html
mehmetsk40 Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Hiçbir kuşkun olmasın, kart 256bit bellek veriyolu genişliğine sahip. :) Çok küçük boyutta bir yazılımı indirip çalıştırarak kartınla ilgili birçok özelliği okuyabilirsin:GPU-Z. http://www.techpowerup.com/downloads/1153/TechPowerUp_GPU-Z_v0.2.7.html çok teşekkürler kardeşim allah razı olsun