Ronnix10 Fıfa 09 Resmi Sitesinde... Kaynak: http://www.electronicarts.co.uk/images/packshots/182666-fifa09-pack.jpg
Beirrut Orjinal Mesajı Yazan: 3mr3_08 bence c.ronaldo and messi olması lazımdı Türkçe lütfen türhce değil ;)
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Rooney yerine Güiza olsaydı:D Bu yazın en iyi 2 transferi Güiza ve Ronny ya o bakımdan;) Guiza mı? =S Güiza'nın en iyi 2. transfer oLduğunu hiç sanmıyorum açıkcası..:confused:
J. Cruyff Servet'i beklerdim açıkçası, hayal kırıklığına uğradım.. Kerim Zengin, Can Arat, Kazım, Serdar Özkan' da alternatifler
RQuaresma7 Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Rooney yerine Güiza olsaydı:D Bu yazın en iyi 2 transferi Güiza ve Ronny ya o bakımdan;) Guiza mı? =S Güiza'nın en iyi 2. transfer oLduğunu hiç sanmıyorum açıkcası..:confused: Bu yazın en iyi 5 transferi oylamasında Güiza ilk sırada Ronaldinho 2. sırada yer aldı..Bilmem haberin var mı??..:rolleyes:
BlackSabbath Orjinal Mesajı Yazan: 3mr3_08 bence c.ronaldo and messi olması lazımdı Messi'yi Konami kaptı, ama C.Ronaldo konusunda katılıyorum
Beirrut Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Kaka Leite Rooney yerine Güiza olsaydı:D Bu yazın en iyi 2 transferi Güiza ve Ronny ya o bakımdan;) Guiza mı? =S Güiza'nın en iyi 2. transfer oLduğunu hiç sanmıyorum açıkcası..:confused: Bu yazın en iyi 5 transferi oylamasında Güiza ilk sırada Ronaldinho 2. sırada yer aldı..Bilmem haberin var mı??..:rolleyes: arkadaş kendi fikrini söylemiş açıkçası benim içinde öyle ;)
NeFaKo transfere fenerbahçe çok para harcıyor ronaldinho 20 milyon euro diyorlar güiza ise 18 milyon euro :D kapak resmi olmamış hersene aynı pozsizyon biraz daha güzel olması lazım kapağa en çok C.ronaldo yakışır tam bir manken
becke benim açtığım konu silinmiş ve koyduğum resim çalınıp ilk mesaja konulmuş ne kadar saygılı bi forum alanı