Orjinal Mesajı Yazan: Matias Fernandes
inş dedigin gibi olur basarılar
teşekkürler.
HAZIRLIK KAMPI:

Hazırlık maçlarındaki kötü sonuçlara rağmen gösterilen güzel performans benim ve oyuncularımın yüzlerini güldürdü.Lige tam hazır olmasak da morallerin ve kondisyonları artması iyi oldu.
ASİST KRALI ZEYTİNBURNU'NDA...
Şu an 2.lig de asist kralı olan ancak her nedense transfer listesine konulan Alpaslan Onay Zeytinburnu takımı ile 4 yıllığına anlaştı.Yıldız oyuncu, bu transferden ötürü rahatladığını söyledi.Oyuncunun bu sezon asist kralı olması bekleniyor.Oyuncu için Kırıkkale kulübüne 8B YTL ödenmesi kararlaştırıldı.

ORTA SAHAYA DİNAMO...
Adana demirspor da satış listesine konulan orta saha oyuncusu Kasım Aras ile 2 yıllık anlaşma imzalandı.Transfer için Adana demirspor kulübüne 1B ytl ödenmiştir.

YERLİ BUFFON ZEYTİNBURNU'NDA!..
Geleceğin Buffon'u olarak nitelendirilen Volkan Babacan, Zeytinburnu kulübüne tamamen ücretsiz olaray kiraya gitti.

EFSANE ZEYTİNBURNU'NDA...
Bir dönem Konyaspor,Bursaspor,Malatyaspor,Kocaelispor gibi büyük kulüplerinin formasını giyen Yunus Altun, Şekerspor kulübünden 3B ytk karşılığında alındı.Sezon sonuna kadar Zeytinburnu forması giyecek olan tecrübeli golcü, transferden ötürü adeta rahatladığını dile getirdi ve ekledi "Buraya gol kralı olmak için geldim:D"

ZEYTİNBURNU'NDA BİR YILDIZ...
Arjen Robben'e olan hayranlığıyla bilinen Bursaspor'un genç oyuncusu Tuncer Yenal, sezon sonuna kadar Zeytinburnu kulübü ile anlaştı.Bu tranfer için kulübün kasasından tek bir kuruş bile çıkmadı.

GELENLER, GİDENLER...
Bu soğuk kış günlerinde Zeytinburnuspor, 5 adet yeni oyuncuyla anlaştı.Toplamda 12B ytl harcanan bu oyuncuları yönetim ve taraftar memnuniyetle karşıladı.

Öte yandan 2 oyuncusuyla da yollarını ayıran Zeytinburnuspor,1B ytl lik gelir elde etti.Ayrıca genç oyuncu Burak Uzuner de 1 yıllığına kiraya gönderildi.

PİLOT KULÜP 3.LİGDEN
Yönetim, pilot kulüp isteğime olumlu yanıt verdi ve uzun uğreşlar sonucunda Küçükçekmecespor takımıyla anlaşıldı.Takım menajeri Özkan, seneye 2.lige çıkması muhtemel bir takım olması yüzünden Küçükçekmeceyi seçtiklerini açıkladı.